Zuza, svoje deti si opustila, ušla si do USA a nechala ich mužovi. Si zlá žena, si zlá matka a si nenávidená prezidentka!
15 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prezidentka Zuzana Čaputová je síce podľa prieskumov stále najdôveryhodnejším politikom na Slovensku. Okrem opozičných politikov jej už majú dosť aj mnohí obyčajní ľudia. Jednou z nich je aj žena, ktorí píše statusy na facebookovom profile pod menom Xenia Kopecká.


Naša hlava štátu v poslednom čase príliš štátnicky nekoná. Veľké mínus dostala od členov Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, ktorých pri kladení vencov na Slavíne úspešne odignorovala. V príkrom kontexte jej sloganu „Vakcína je úsmev“ je aj smrť 47-ročnej ženy po očkovaní proti koronavírusu.

Xenia Kopecká prezidentke Čaputovej však v statuse na sociálnej sieti pripomenula ešte jeden jej čin.Mnohí Slováci o ňom doteraz vôbec netušili.
Jedna 47-ročná žena už nikdy nepohladí svoje deti a nikdy neuzrie svoje vnúčatá

„Život v slobode a mieri, nesmie byť nikdy samozrejmosťou,“ zdôraznila táto bezduchá a bezcitná osoba, dnes na Slavíne,“ píše na úvod Xenia narážajúc na to, že prezidentka ignorovala protifašistických bojovníkov.

„Zuza, zajtra je deň matiek! Matiek, ktoré porodili svoje deti, vychovávali ich dňom, nocou, utierali im slzy, dýchali za ne, keď boli choré, milovali ich dušou a celým svojim srdcom! Matky s veľkým M! Jedna 47-ročná žena, už zajtra nedostane kvety a jej deti ju neobjímu. Už nikdy svoje deti nepohladí, už nikdy neuzrie svoje vnúčatá! Jediné kvety, ktoré dostane, budú vence na rozlúčku,“ konštatuje Xenia Kopecká na margo úmrtia ženy po vakcinácii.

&set=a.126841492171953&type=3
Kostlivci našej najlepšie platenej manekýnky

„Vycapila si sa na bilboardy so sloganmi ´Vakcína je úsmev!´ ´Vakcína je sloboda!´ Naozaj, Zuza? Choď to povedať jej deťom, keď ich mamu zasype čierna zem!“ tne do živého na adresu prezidentky Čaputovej.

A vzápätí jej pripomína minulosť, o ktorej mnohí Slováci určite netušili: „Ty si svoje deti opustila, ušla si do Ameriky a nechala ich mužovi! Si zlá žena, si zlá matka a si nenávidená prezidentka!“

Džejna o Naďovi: Od škôlky je malý udavač, žalobaba a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky
Zo správania ministra obrany Jaroslava Naďa je jasné, že je veľkým podporovateľom všetkého proamerického a kritikom toho, čo sa týka Ruska. Džejna Kopecká mu však vo svojom statuse vysvetlila, čo si ňom a o jeho krokoch myslí. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik