Vláda platí vybraným médiám státisíce za očkovaciu propagandu! Nečudo, že vakcína je sloboda...
14 | 05 | 2021 I René Skalný

V ostatnom čase sa nám rôzni herci, odborníci či takzvané "osobnosti" prihovárajú z obrazoviek s heslom: "Vakcína je sloboda". Málokto si však uvedomuje, že masívna kampaň je platená z našich daní. Len na nákup vysielacieho času vláda doteraz minula sumu blížiacu sa k poldruha miliónu eur! A to nie je všetko...



Vláda si kupuje médiá z našich daní

Ako sa môžeme presvedčiť z centrálneho registra zmlúv, 900 tisíc eur pre MARKÍZA-SLOVAKIA, spol. s r. o., vyše 321 tisíc eur pre Media RTVS, s. r. o., či takmer 80 tisíc eur pre Ringier Axel Springer SK, a.s. Aj takto vyzerá oficiálna štátna propaganda.

Je zarážajúce, že v časoch rekordného zadlženia krajiny, ako aj globálnej ekonomickej recesie, míňa vláda prostriedky daňových poplatníkov na propagáciu komerčného produktu - nadnárodných farmaceutických firiem. Navyše na produkty neštandardné - experimentálne.
Keď vás herci presviedčajú, že vakcína je sloboda

Akoby nestačilo, že tá istá vláda nedávno ochotne prebrala zodpovednosť za bezpečnosť spomínaných vakcín namiesto ich výrobcu. Za týmto účelom dokonca avizovala zriadiť  "fond na odškodnenie negatívnych dopadov očkovania".

TOTO si určite prečítajte, TOTO vám o vakcinácii nikde nepovedia! Prvá veľká žaloba za testovanie na COVID-19
Svet sa dočkal prvej veľkej žaloby týkajúcej sa testovania na COVID-19! O historickej udalosti informuje aj facebookový profil Prinášame nádej, ktorý zverejnil článok právnika Petra Weisa z advokátskej kancelárie Weis & partners. Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


No na čo je nám vôbec takýto fond, keď renomovaní herci a herečky nám niekoľkokrát denne tvrdia, že vakcína je bezpečná? Ba čo viac, vakcína je sloboda!
Návrat k selekcii podľa biologickej hodnoty

V lepšom prípade to znamená, že prichádza éra novodobého apartheidu, keď tak bežné veci ako návšteva obchodu či posedenie pri káve budú možné len výhradne pre "označených".

Nehovoriac o tom, že v takom prípade bude mať ktorákoľvek čašníčka, vrátnik či recepčný implicitnú právomoc nahliadať do vašej zdravotnej dokumentácie. Ľudia sa pritom budú selektovať zrejme už v dlhých radoch na ulici.

V tom horšom prípade nám samozvané autority bezostyšne klamú a vakcína žiadnu takzvanú "slobodu" neznamená. Aj naďalej budeme všetci (až na pár vyvolených) prežívať len v nekončiacich sa núdzových stavoch a obmedzeniach.
Prosím, štipnite ma!

A je tu vôbec ešte niekto, kto úprimne verí, že naša vláda má v prvom rade na zreteli zdravie obyvateľstva a návrat do "normálu"? Ešte si spomenieme, ako ten "normál" vôbec vyzerá?

Žiada sa mi povedať: "Prosím, štipnite ma - nech viem, že to nie je zlý sen." Avšak vzhľadom na okolnosti, aj to jedno "štipnutie" môže mať nepredvídateľné a trvalé následky.

Ak nie ste testovaní, nemôžu vás diskriminovať - pre vládu a jej poskokov totiž neexistujete
"Nuž, zúčastnili sme sa, ale slovo sme nedostali. Nebyť pani Pirošíkovej a pani Ballaschovej, tak by sme sa cítili iba ako na konferencii o náuke viery. Veríme v to, veríme v hento a všetci, čo neveria, choďte preč, lebo toto nie je téma, o ktorej... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Ivan Brožík