V posteli s 19-ročnou: Deáka z Oteckov označujú za "úchyla" (FOTO)
14 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Úchylné! Podobné výrazy začali používať niektorí diváci seriálu TV Markíza Oteckovia. 38-ročný herec Branislav Deák totiž leží v posteli s len 19-ročnou herečkou Zuzanou Kravárikovou, píšu Topky.

Televízia Markíza uvádza Oteckov ako rodinný seriál, čiže sa na neho pozerajú aj maloletí diváci. Práve preto sú mnohí rodičia nemilo prekvapení a začali svoj názor prejavovať. Nepáči sa im, akým smerom sa Oteckovia začínajú uberať.

„Opitá Dorka s Alexom v posteli. Luky ich nájde v objatí.“ Tak znela upútavka, čo v mnohých vyvolalo rozporuplné emócie. Niet divu, navodenie dojmu, že 19-ročná herečka má sexuálny pomer s o dvadsať rokov starším hercom celkom nezapadá do kategórie "rodinný seriál".

Markíza / Topky


„Tento seriál bol o oteckoch a ich deťoch a teraz, ako vidím, sú to oteckovia v posteli s deťmi. Úchylné a pre deti neprístupné, celé zle,“ napísala jedna rozhorčená diváčka. „Tento seriál už dávno s dcérou nepozerám a ako vidím, ani neľutujem. Nevhodné pre deti, mal by už skončiť,“ doplnila ju ďalšia. „Asi to zase vyhodíme zo sledovania, lebo toto, čo vy púšťate deťom, amen,“ zapojil sa do diskusie iný divák.

Šokujúca spoveď člena Desmodu: Kuly sa zmenil, chcel z ničoho nič vyhodiť dvoch gitaristov
Zoskupenie, ktoré vyhralo Zlatého slávika za najpopulárnejšiu kapelu až 7-krát, sa rozpadlo. Gitarista Richard Synčák v rozhovore pre Plus 7 dní prehovoril o tom, prečo z Desmodu odišiel. Nie je však žiadnym tajomstvom, že za rozpadom podľa Synčáka... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Tibor Sipos