Už je to tu zas: Polícia preveruje ďalšieho týpka, čo si počas jazdy šľahol lajnu bielej látky
14 | 05 | 2021 I Aneta Leitmanová
Už je to tu zas. Len pred dvoma týždňami polícia riešila chlapíka, čo zastavil na krajnici, šnupol si lajnu a pokračoval v jazde. Tentoraz zachytila podobného týpka bezpečnostná kamera na rýchlostnej ceste R7, informuje Polícia SR - Bratislavský kraj.

"Jedna z bezpečnostných kamier správcu cestnej komunikácie R7, ktoré dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky na vybraných cestných úsekoch, zachytila možné protiprávne konanie vodiča osobného motorového vozidla. Preto zo strany správcu cestnej komunikácie bol tento záznam doručený za účelom objasňovania bratislavskej polícii," uvádza polícia na Facebooku.

Na zábere vodič užil bielu látku a následne pokračoval v jazde ďalej. Vzhľadom na to, že vzniklo podozrenie z možného protiprávneho konania spočívajúceho v užití omamnej látky a následnej jazdy vodiča pod jej vplyvom, policajti Krajského dopravného inšpektorátu začali objasňovanie prípadu.

Kauza spred dvoch týždňov bola ešte kurióznejšia. Podozrivého najprv zachytila bezpečnostná kamera na diaľnici, ako odstavil nákladné vozidlo na krajnici a niečo si šnupol. O niekoľko dní ho zastavila hliadka na Starej Vajnorskej v Bratislave. Skúškou bolo u podozrivého zistené, že je pod vplyvom metamfetamínu, amfetamínu a THC. Polícia preverovaním zistia, že sa jej podarilo zdržať muža zachyteného diaľničnou bezpečnostnou kamerou.

Neuveriteľné: Vodič odstavil dodávku na diaľnici, aby si "šnupol"!
Slovenská polícia informuje o neuveriteľnom incidente, ktorý zachytila bezpečnostná kamera. Vodič nákladiaku odstavil dodávku, "narysoval" si lajnu a "šnupol" si. To všetko priamo pod kamerou diaľničnej polície. Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | René Skalný