Riaditeľa NAKA Zuriana vyštvali, lebo stúpil na otlak zberbe okolo Pčolinského, Lipšica a spol.
14 | 05 | 2021 I Aneta Leitmanová
Riaditeľa NAKA Branislava Zuriania vyštvali, lebo stúpil na otlak zberbe okolo Pčolinského, Lipšica a spol. Použili na to falošného kajúcnika Beňu. Bývalého policajta, čo nemal uniformu nikdy obliecť.
Nesvätá aliancia kajúcnikov, banditov a médií

Do zákulisia udalostí vidí len zopár vyvolených. No aj keď nevieme o akože dobrovoľnom odchode riaditeľa NAKA všetko, môžeme smelo konštatovať, že Zuriana zlikvidovala nesvätá aliancia. Pozostáva z kajúcnika Beňa, intrigánov okolo väzobne stíhaného exriadteľa SIS Pčolinského, prokurátora vo výkone podmienečného trestu Lišpca a príčinlivých mediálnych sluhov v Aktualitách, SME a N.

Rozhnevaný a rozvášnený Milan Mazurek: Toto nie je vláda, toto je žumpa! (VIDEO)
Vláda si opäť zaumienila, že na schválenie ďalších 3,5 miliardy eur jej stačí skrátené legislatívne konanie. Proti tomu sa vzoprel poslanec Milan Mazurek z hnutia Republika, ktorý to tam sediacim kolegom z koalície poriadne... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


K tomuto výpočtu je potrebné dodať, že advokátom Beňu bol ešte donedávna politik v kresle špeciálneho prokurátora Lipšic. Ten Lipšic, o ktorom Zurian naznačil, že si spolu s Kaliňákom prehadzovali ako dvorného sluhu ďalšieho kajúcnika Paksiho, ktorý im strážil telefónne čísla pre prípad, že by boli odpočúvané.
Nenápadný, inteligentný, dôsledný

Zurian musel skončiť. Pod jeho vedením totiž NAKA išla naozaj po krku každému bez ohľadu na to, aký politický dres si obliekal. Vďaka jeho inteligentnému a nenápadnému riadeniu sa podarilo utajiť, že agentúra pripravuje obvinenie a zadržanie šéfa SIS Pčolinského. A pred ním ďalších bossov tajnej služby Beňu, Gašparoviča a Zetochu.

Národ sa búri. Vláda to s návrhom dať 333 eur na dieťa pre rodiny v hmotnej núdzi prehnala
Vládou navrhovaný príspevok 333 eur na dieťa v rodine, ktorá je v hmotnej núdzi, pobúril nielen opozičných politikov, ale i bežných ľudí. Nevôľu nad tým vyjadril v statuse aj Lukáš Koník. Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Tvrdá rana Lipšicovmu gangu

To bola taká tvrdá rana gangu okolo Lipšica a Krajniaka, že Zurian musel jednoducho skončiť. Preto začal roztrasený kajúcnik Beňa vypovedať o tom, že mu mal šéfa Zurian vynášať informácie z NAKA. Aby sme nezabudli, Beňove právne zastupovanie po odchode Lipšica na špeciálnu prokuratúru prebral jeho kolega Kubina. A Pčolinského, ale aj banditu Košča zase zastupuje Lipšicova advokátka Mišíková. Šach, mat - kruh sa uzavrel.
Beňa vyzvedal, nie Zurian vynášal

K obvineniu na adresu Zuriana je potrebné povedať dve podstatné veci. Nie Zurian vyhľadal Beňu, ale Beňa požiadal o schôdzku Zuriana. Samozrejme, pod pláštikom riešenia služobných otázok. Takže vyzvedal Beňa, nie Zurian vynášal. Druhou pozoruhodnou skutočnosťou je fakt, že Zuriana k Beňovým výplodom dodnes nikto nevypočul. Aj keď o to bývalý riaditeľ NAKA žiadal.

Beňove kajúcnické scénky splnili účel. Zuriana to jednoducho prestalo baviť a odišiel do civilu. Dobre urobil. Prečo by si mal nechať špiniť meno a celú doterajšiu kariéru touto zberbou nevzdelancov, plagiátorov, mafiánov a falošne kajúcnych duší?

Na druhej strane je to veľká škoda. Zurian bol tichý, nenápadný policajt. No mal v sebe čosi, čo mnohým chýba. Charakter. Presne preto ho vyštvali.

Žitný: Ako bol donútený odísť z polície generál generál Lučanský, tak sú donútení šéfovia NAKA
Rozpadá sa vedenie elitnej NAKA v priamom prenose? Otázka je pre niekoho možno divná, ale niečo sa v Národnej kriminálnej agentúre diať musí, lebo v krátkom čase z nej požiadal o odchod už tretí vysokopostavený funkcionár. Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik