Puškárova sa neudržala a pustila slzy pred kamerami: Čo sa stalo?
14 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátorka TV Markíza Zlatica Švajdová Puškárová sa priznala, že sa v porotcovskom kresle šou Tvoja mini tvár znie povedome sa neudržala a pustila slzy priamo pred kamerami. Ide o špeciálnu "dohru" Tvojej tváre, kde miesto dospelých súťažiacich účinkujú deti známych osobností, píše Pluska.

Sama Zlatica Puškárová je dvojnásobnou maminou. O to intenzívnejšie sú pre ňu rozkošné vystúpenia maloletých súťažiacich. V porotcovskom kresle sedí prvýkrát, čiže má za sebou novú skúsenosť. Puškárová však zrejme netušila, ako veľmi vedia talenty detí dojať a pred kamerami sa rozcítila zrejme viac, ako očakávala.

„Veľmi som si túto novú rolu užila. Deti sú skvelé a po dlhom čase som sa konečne poriadne zabavila, aj som si poplakala a dokonca aj zatancovala. Myslím si, že v nedeľu večer bude Slovensko prekvapené, čo všetko už také malé deti dokážu. Sama som mama dvoch detí a viem, že za talentom sa skrýva aj nesmierne úsilie a obetavosť rodičov. Detičky sprevádzali ich slávni rodičia a budete veľmi prekvapení, ako prežívali ich prvé televízne vystúpenia,” prezradila Puškárová.

Škodoradostná gratulácia Bohdalovej: Miesto blahoželania si do nej Gottová kopla!
11 | 05 | 2021 | Tibor Sipos