Biela vrana a ideologický bonzák Benčík posiela poslanca ĽSNS Suju na vyšetrenie k psychológovi
14 | 05 | 2021 I Petra Demková

Poslanec a ideologický bonzák Ján Benčík (Za ľudí) tvrdí, že poslanec Miroslav Suja (ĽSNS) potrebuje vyšetrenie u psychológa. Dôvodom majú byť Sujove vystúpenia v pléne, ktoré podľa opisu Benčíka často končia penou na ústach.


„Práve teraz poslanec Suja zakričal na pani Annu Zemanovú, šéfku poslaneckého klubu SaS, že je zviera," žaluje Benčík. „V pondelok nazval ministerku Máriu Kolíkovú beštia," dodal ešte tento poslanec rozpadávajúcej sa strany liliputánskej Za ľudí.

Suja podľa Benčíka opakovane vystupuje vo faktických poznámkach, „pričom neraz ich končí krikom a pomaly s penou na ústach“. „A pritom bol jedným z predkladateľov návrhu zákona o tom, aby kandidáti na ministrov museli absolvovať vyšetrenie u klinického psychológa. Ja som presvedčený, že akútnym kandidátom na spomínané vyšetrenie je práve Miroslav Suja,“ ukončil svoj status pobúrený poslanec.

Ján Benčík bol v minulosti blogerom. Špecializoval sa na to, že kontroloval ideologickú čistotu názorov iných ľudí. Ak vybočovali z jeho pomýlených predstáv o demokracii a dokonca aj o samotnom liberalizme, žaloval na autorov "nevhodných" textov Facebooku, médiám a dokonca bonzoval aj polícii.

Dag Daniš v analýze strany Za ľudí: "Kiskova strana sa ukázala ako podvod"
Komentátor konzervatívneho denníka Postoj ponúka zaujímavú diagnózu strany Za ľudí. Podľa Daniša príbeh strany sa skončil po odchode Kisku. A všetko ostatné sú vraj len dozvuky. "Žaluďom" tiež vyčíta neschopnú Remišovú na pozícii lídra, ako aj... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | René Skalný