Belousovová: Pre Pellegriniho je vzorom zločinec Dzurinda, ktorý Slovensku uškodil najviac v histórii!
14 | 05 | 2021 I

"Ak je pre Pellegriniho tento amorálny politik, ktorý Slovensku uškodil asi najviac v jeho histórii, vzorom, odborníkom a štátnikom, ktorého si váži, tak Pán Boh ochraňuj Slovensko. Keby on mal byť alternatívou po ďalších voľbách!" Píše Belousovová na sociálnej sieti.



Anne ostalo z Petra zle od žalúdka

"Priznám sa, že keď som si prečítala Pellegriniho odpoveď na otázku, ktorého politika uznáva, ostalo mi trochu zle od žalúdka. Líder v súčasnosti najsilnejšej a vraj ľavicovej strany a podľa mnohých nádej Slovenska si váži politika a podľa neho aj štátnika Mikuláša Dzurindu!" Píše Belousovová.

Doslova povedal: „Vážim si politikov a štátnikov, ako bol napríklad premiér Mikuláš Dzurinda. Môžem si myslieť o jeho pravicovej politike, čo chcem. Patril ešte k tej starej škole politikov, keď to malo ešte nejaký ten šmrnc. A viedli sa diskusie o nejakých odborných veciach.“


To snáď ani nemôže byť pravda.


Dokonca ho považuje za odborníka.


"Na rozdiel od pána Pellegriniho, ja nie som v názoroch závislá od sponzorov. Nemusím plniť cieľovú úlohu byť za každú cenu vo vláde, t. j. pri koryte a tiež netrpím selektívnou sklerózou. Takže veľmi dobre viem, čo za ´štátnika´ a ´odborníka´ bol Dzurinda počas svojej politickej kariéry a ako sa to podpísalo na Slovensku." Dodáva Belousovová.

Belousovová: Štát, v ktorom občan má po voľbách držať hubu nie je právny ani demokratický. A taký my nechceme!
Expolitička Anna Belousovová je pomerne veľkou a najmä častou kritičkou vlády, ktorú zostavila súčasná koalícia. Nečudo preto, že ju rozhnevali slová ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej o tom, že referendum je v rozpore s princípmi právneho... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Obetiam bombardovania sa len smial

"S menom Mikuláš Dzurinda sa mi vždy vybaví, ako sa mi smial do očí, keď som vystúpila bezprostredne po bombardovaní Juhoslávie a žiadala som od neho vysvetlenie. V čase, keď médiá priniesli informáciu o leteckých útokoch na Belehrad, som bola u kamaráta Srba žijúceho na Slovensku.


Sedeli sme s jeho ženou a nikdy nezabudnem na jeho tvár, keď prišiel a v šoku nám oznámil, že bombardujú Belehrad. Tie jeho slová ´je tam moja mama´ a jeho údiv a šok mám navždy hlboko zapísané v pamäti." Spomína bývalá politička.


"Neviem už presne, čo mi Dzurinda odpovedal, no to, ako sa pri tom smial, nezabudnem do smrti .V Juhoslávii práve vtedy vďaka nemu umierali nevinní ľudia a on sa smial! Toto je podľa vás, pán Pellegrini, ´štátnik´? Toto malo podľa vás ´šmrnc´?" Pýta sa Belousovová.

Budeme zase držať huby ako pri bombardovaní Juhoslávie? šokujúce slová o napätí na Ukrajine
Sestra expremiéra Igora Matoviča Zuzana Belicová neudržala svoje pobúrenie nad poslednými krokmi slovenskej vlády v súvislosti s eskaláciou konfliktu na Donbase. Vo svojom facebookovom príspevku dáva jasne najavo, že súčasná vláda bezprostredne... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Gabriel Matta

Vojnový aj ekonomický zločinec

"Pre mňa Dzurinda je a ostane zločincom. A nielen kvôli povoleniu preletov lietadlám NATO. Aj kvôli tomu, aké smrteľné rany zasadil Slovensku a jeho budúcnosti privatizáciou strategických podnikov a bánk zahraničným investorom." Konštatuje.

"V skutočnosti išlo o mega krádež a stratu zvrchovanosti. Pretože, ak niekomu darujete a dovolíte ovládať cievny a nervový systém ekonomiky, čím energetika a financie bezo sporu sú, spravíte zo štátu vazala a z jeho obyvateľov lacnú pracovnú silu pre zahraničie."

Ako ďalej dodáva: "Štát stratil vďaka Dzurindovi podstatnú časť nezávislosti. Čo je na tom podľa vás pán Pellegrini štátnické a odborné?! Veď takto sa seriózny a hlavne zodpovedný politik, t .j. správca spoločného majetku chovať nemôže!"

Belousovová: Nacisti sa skrývali za nadradenosť rasy, ktorá má právo vládnuť svetu - dnes sa deje to isté v mene "demokracie"
Bola doba, kedy nás naši vtedajší aj "súčasní" spojenci zbabelo zradili a podhodili Hitlerovi. Západ sa dlho skrýval za tých, čo bojovali vo Veľkej vlasteneckej vojne. Boli to muži, ženy, deti. Spolu viac ako 20 miliónov obetí národov ZSSR. My dnes... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný

Montážna hala z dielne Dzurindu

"Dzurinda sa tiež zaslúžil o to, že Slovensko sa stalo montážnou halou mnohých automobiliek, ktoré vyrástli na úrodnej slovenskej pôde ako huby po daždi s miliardovými nenávratnými dotáciami štátu. Z našich vlastných, spoločných peňazí sme platili cudzí biznis, ktorý zisky vyváža do zahraničia. Slovensko tak prispieva k blahobytu západu." Upozorňuje ex-politička.

"Aké ´odborné´ a ´štátnické´ zároveň! A nakoniec veľmi ´vzorovo´ sa správal Dzurinda aj v predvolebnej kampani. Voľby vyhral vlastne za cenu volebného podvodu, keď voličom sľúbil nereálne 100-percentné zvýšenie platov.
Pozor na Pellegriniho

"Ak je pre Pellegriniho tento amorálny politik, ktorý Slovensku uškodil asi najviac v jeho histórii, vzorom, odborníkom a štátnikom, ktorého si váži, tak Pán Boh ochraňuj Slovensko, keby on mal byť tou alternatívou po ďalších voľbách!

Najhorší sú vždy zradcovia, ktorí menia názory presvedčenie len kvôli tomu , aby získali moc .V živote aj v politike si treba dávať pozor hlavne na vlkov , čo sa tvária ako obetné baránky. Stále platí: Nebude z vlka baranina, ani z obdivovateľa Dzurindu záchranca Slovenska." Uzatvára Anna Belousovová.

Fico podporuje, Pellegrini rázne odmieta víziu Viktora Orbána o V4
Rozhovor maďarského premiéra Viktora Orbána, ktorý priniesol konzervatívny denník Postoj na slovenskej politickej scéne stále žije. Denník sa teraz zaujímal o názory niekoľkých bývalých a stále aktívnych slovenských politikov na rozhovor s ním.... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová