Zomrel exmanžel Janky Bittó Cigánikovej, posledné zbohom napísal sám na sociálnej sieti
13 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Exmanžel Saskárky Janky Bittó Cigánikovej roky zvádzal boj s chorobou. Včera večer svoj boj s rakovinou prehral. Posledné chvíle strávil s najbližšími.


Cigánikovej exmanžel Jozef Cigánik, s ktorým má dvoch synov, roky bojoval s nádorom a koncom minulého mesiaca sa na sociálnej sieti aj emotívne rozlúčil s najdrahšími. „Priatelia mám Vás rád, Vy viete, ktorí to ste a vážte si každý jeden deň, pretože ak ste sa ráno zobudili a ste zdraví, je to to najkrajšie, čo sa Vám mohlo stať.” No choroba Jozefa už definitívne dohnala.

Jožko, ako ho liberálka rada volala, trávil posledné minúty života v domácej liečbe. Cigániková prezradila, že práve on sám si želal dožiť doma s rodinou. Po hospitalizácii, tak opustil nemocničné múry a za asistencie zdravotníkov trávil čas pri najbližších, píše portál eReport.sk.

Tragédia u Cigánikovej! Exmanžel v bezvedomí prehráva boj s chorobou
Poslankyňa za stranu SaS Janka Bittó Cigániková prežíva naozaj krušné chvíle. Jej exmanžel prehráva boj s rakovinou. „Situácia je taká, že je vo finálnom štádiu a už je to otázka krátkeho času,” neskrývala emócie... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Cigánikovej exmanžel Jozef Cigánik roky bojoval s nádormi. Špecialisti mu našli prvý nádor v roku 2010 a druhý o dva roky neskôr. V poslednej etape šírenia choroby dokonca upadol do bezvedomia.

„Najťažšie je to pre jeho manželku Kiku. Chcem jej takto vyjadriť obdiv. Zvláda to úžasne a je to úžasná a silná žena. Uvedomujeme si, že to bude ťažké aj pre naše spoločné deti, ale spolu aj s jeho súčasnou manželkou to budeme musieť zvládnuť, veď čo iné nám zostáva,” povedala pred niekoľkými dňami saskárka.

Načo je nám celá vláda a 150 členný parlament, ak máme na všetko Matoviča?
Minister pre všetko pokračuje vo svojej spasiteľskej misii. Statočne bojuje na všetkých frontoch a ak ich nie je dosť, nejaký si vždy vymyslí. Musí nám vnútiť "dobro", aj keby mal za to obetovať celé Slovensko. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Ivan Brožík