Blaha: Prezidentka Zuzana Čaputová sa do našich dejín navždy zapíše ako zradca národa
13 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prezidentka Zuzana Čaputová už oznámila, že počet ľudí podpísaných pod žiadosťou o vyhlásenie referenda je dostatočný, ale ona sa chce ešte obrátiť na Ústavný súd. A práve toto zarezonovalo najviac u opozície, ktorá zber podpisov organizovala. Nepáči sa to ani podpredsedovi Smeru-SD Ľubošovi Blahovi.


Opozícia sa nádejala, že zozbieraním viac ako je potrebných 350-tisíc na vyhlásenie referenda za predčasné voľby má vyhraté. Chyba. Prezidentka sa totiž ešte obrátila na Ústavný súd, či vyhlásenie referenda a otázky, ktoré do neho naformulovala opozícia sú správne. A toto sa nepáči ani Ľubošovu Blahovi, ktorý v statuse na sociálnej sieti za to našu hlavu poriadne skritizoval.
Napľula do tváre 600 tisíc občanom, pošliapala ústavu, znetvorila demokraciu

Podľa Ľuboša Blahu Zuzana Čaputová vie, že pácha zradu na vlastnom národe. „Vie, že šliape po demokracii. A vie, že sa zapíše do dejín ako jediná hlava štátu v histórii, ktorá spochybnila referendum. Vie to,“ píše hneď v úvode statusu Blaha, podľa ktorého sa prezidentke pri oznamovaní vecí okolo petície triasol hlas, asi trikrát zopakovala to isté, hovorila nervózne a rýchlo a plietli sa jej slová. „Dnes bola v dezolátnom stave. Lebo vie, že to, čo pácha, jej ľudia nikdy neodpustia. Napľula do tváre 600 tisíc občanom, ktorí v núdzovom stave bez akejkoľvek kampane spontánne podpísali petíciu za referendum,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého by mala prezidentka stáť na strane ľudí a ich práva na spolurozhodovanie. „Namiesto toho sa im otočila chrbtom, len aby kryla proamerickú vládu. Pošliapala ústavu, znetvorila demokraciu. Len aby bola americká ambasáda spokojná. Z tohto sa nevyvlečiete, pani prezidentka,“ píše v statuse Ľuboš Blaha.

Blaha: Zastavme, preboha, tú bandu primitívov, kým celkom nezničia naše krásne Slovensko (VIDEO)
Udalosti z posledných dní poriadne pohli žlčou aj poslanca Ľuboša Blahu. Ako na sociálnej sieti priznal, kým on bojoval v parlamente s koaličnými „pročkami“, zatiaľ koalícia „kopala“ do socializmu. Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Podpredsedu Smeru-SD mrzí aj to, že hlava štátu predstiera, že referendum o predčasných voľbách je protiústavné, hoci takéto sa už dvakrát v minulosti konalo. „Tváriť sa, že Matovič tu dovládne štyri roky, aj keby tu páchal genocídu a spôsobil hladomory? Ak ho raz zvolili, tak ho ľudia nemôžu odvolať? Takto si predstavujete demokraciu? Ak áno, pani prezidentka, iba potvrdzujete, že ste mizerná právnička, mizerná politička a ešte aj mizerná herečka. Odohrali ste to alibisticky a trápne,“ kope ďalej Blaha do Čaputovej. Smer-SD má, podľa neho, pripravený právny tím na to, aby zastupoval státisíce Slovákov v Štrasburgu na Európskom súde pre ľudské práva.

Blaha prezidentke: Dnes ste napľuli 600 000 občanom do očí
"Vážená pani prezidentka, dnes ste napľuli do očí 600 tisíc občanom. Nenašli ste si čas ani na krátke stretnutie s petičným výborom, ktorý odovzdal hárky na vyhlásenie referenda." Citát Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Dejiny si zapamätajú dnešný deň, zradila ľudí, demokraciu, zradila Slovensko

„Áno, presne tam to poženieme, ak bude treba. Nezastavíte nás,“ oznamuje hlave štátu. Nech to podľa Ľuboša Blahu dopadne akokoľvek, už dnes je jasné, že prezidentka Zuzana Čaputová sa do dejín zapíše ako zradca národa. „Zradila ľudí, zradila demokraciu, zradila Slovensko. A ona to vie. Preto ten dnešný príšerný strach, ktorý z nej sršal. Preto tá panika. Preto to koktanie. Takúto facku demokracii ešte žiadna slovenská hlava štátu nedala,“ konštatuje.



„Dejiny si zapamätajú dnešný deň - keď ste sa mohli postaviť za referendum a vy ste radšej splnili pokyn Matoviča. Zuzana Čaputová - prezidentka, ktorá pošliapala referendum. Tak si vás už navždy budú pamätať generácie, čo prídu po nás. Navždy,“ dodáva na samý záver podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Chmelár: Nikto neurobil prezidentský úrad takým zbytočným ako Zuzana Čaputová
Na prezidentku Zuzanu Čaputovú sa v poslednom čase sype čoraz viac kritiky. Je síce stále najdôveryhodnejším politikom u nás, lenže... Do kritiky hlavy štátu sa pustil v statuse na sociálnej sieti aj politický analytik Eduard... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik