Laššáková: "Pani prezidentka, to, čo ste predviedli na Slavíne je hanba a vrchol primitivizmu!"
09 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Udalosť, ktorá sa odohrala pri pamätníku padlým hrdinom II. svetovej vojny na bratislavskom Slavíne neunikla ani pozornosti právničky Judity Laššákovej. V statuse poukázala najmä na správanie sa prezidentky, ktorá odignorovala tam stojaceho partizána a veterána II. svetovej vojny Karola Kunu.


Včerajší významný deň sa na bratislavskom Slavíne premenil na fiasko, ktorého neželanou hlavnou hrdinkou bola prezidentka Zuzana Čaputová. Tá si nielenže „nevšimla“ členov Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, ale doslova odignorovala aj tam stojaceho partizána a veterána druhej svetovej vojny Karola Kunu. Právnička Judita Laššáková to v statuse na sociálnej sieti našej hlave štátu náležite vytkla, pretože pani prezidentka sa, podľa nej, opäť vyznamenala.

„Je mi zle z toho, ako tejto kreatúre omylom ocitnuvšej sa v prezidentskom kresle ešte stále dokáže dôverovať rozhodujúca časť verejnosti! To, čo pani (vraj) prezidentka SR predviedla na Slavíne, že odignorovala partizána, veterána druhej svetovej vojny Karola Kunu, je vrcholom primitivizmu!“ napísala hneď v úvode svojho statusu Laššáková, podľa ktorej má naša prezidentka slov „boja proti fašizmu“ plné rúško, do ktorého hovorí. „Jediná vec, na ktorú dbá, je, aby jej to rúško farebne ladilo so šatami. Po jej dnešnom výkone si myslím, že na nič iné ani dobrá nie je!“ konštatuje ďalej znechutená právnička.



„Gratulujem pani prezidentke, ktorá si myslí, že nielen dokončí toto prezidentské obdobie so cťou, ale jej dokonca kamaráti pomôžu vyhrať aj druhé prezidentské voľby! To, čo predviedla dnes, je ukážkou nielen jej plytkosti, ale hlavne oportunistického primitivizmu! Hanba!“ zakončila svoj status Judita Laššáková.

Blaha: "Papaláši na čele s prezidentkou dnes na Slavíne odstavili protifašistických bojovníkov!"
Blaha pení. Každoročné oslavy výročia konca vojny na Slavíne, dnes dostali trpkú príchuť. Ľuboš Blaha tvrdí, že prezidentka a ústavní činitelia si privlastnili oslavy a protifašistických bojovníkov, ktorí každý rok kladú vence, odstavili.... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Petra Demková