Niekto sa definitívne zbláznil, alebo je vojna? Ďalších 37 presunov cudzích armád za týždeň po Slovensku!
07 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Zažívame to týždeň čo týždeň. Niekto v tom má asi úchylnú záľubu. Alebo jeho servilita dosiahla vesmírnych výšok. 37 armádnych presunov cudzích vojsk po území Slovenska za týždeň. Ministerstvo obrany spravilo z našej vlasti vojnovú zónu a niekomu prekáža pár motorkárov.


V týždni po desiatom máji bude Slovenské cesty brázdiť až 37 vojenských konvojov cudzích armád. To je päť presunov denne a viac. O tom sa v druhej svetovej nesnívalo ani Konevovi, ani Mongomerymu. O masovej vojenskej aktivite informuje tlačová správa Ministerstva obrany SR.
Týždeň čo týždeň

Neprejde týždeň, by sa po slovenských cestách a železniciach nepresúvali vojenské konvoje cudzích armád. Kým doteraz sme mali ako vojenské polygóny Lešť či Turecký vrch alebo Saharu, teraz sa jedným komplexným stalo celé Slovensko. Odkiaľ, kam a prečo sa tie vojská presúvajú? Bude niekto niekedy považovať za vhodné obyvateľov tohto polygónu uprostred Európy ochotný aj informovať? Neexistuje parlamentná kontrola nad svojvôľou niekoho v tomto štáte povoľovať to?

Naď zas urobil zo Slovenska bojové pole. Budúci týždeň budeme ako na fronte
Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska. V období od 3. do 9. mája 2021 je cez územie SR plánovaných dvadsaťštyri cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Minister Naď zas urobil zo Slovenska bojové... Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Iba drzý oznam a držte huby

"Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 10. do 16. mája 2021 je cez územie SR plánovaných tridsaťsedem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky." Píše sa v tlačovej správe ministerstva. Bez toho, aby uviedli kade.
Kde všade? No všade!

"V období od 10. do 16. mája 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Zemianske Kostoľany – Levice, Nitra – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – CV Lešť a späť, Sliač – Zemianske Kostoľany a späť, Trenčín – Ruskov, Zemianske Kostoľany – Hlohovec, Nováky – VTSÚ Záhorie, Mokraď – Zemianske Kostoľany a späť, Trenčín – VTSÚ Záhorie, CV Lešť – Moldava nad Bodvou a späť, Sereď – Trenčín a späť, Martin – Hlohovec, ako aj na trase CV Lešť – Alekšince." Konštatuje správa.
Rektoskopia povýšená na štátnu politiku

Akosi priveľmi nám prekážajú ruské armádne zbory na území Ruskej federácie. Ale že na území zvrchovaného (na papieri asi iba) Slovenska sa týždeň čo týždeň presúvajú cudzie armády, to nám je fuk. Vrátane mainstreamu. Prečo asi?

(Medzititulky red. HD.)

Trollovia a konšpirátori pozor: Ak napíšete ešte niečo zlé o Jarovi Naďovi, rovno si vás zablokuje!
Džejna Kopecká sa vo svojom statuse na sociálnej sieti zmienila o ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi, že má modrú knižku. Prirodzene, tohto veľkého bojovníka za všetko americké a pro NATO-vské sa to dotklo a prakticky okamžite na to, rovnako... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik