Trollovia a konšpirátori pozor: Ak napíšete ešte niečo zlé o Jarovi Naďovi, rovno si vás zablokuje!
20 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Džejna Kopecká sa vo svojom statuse na sociálnej sieti zmienila o ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi, že má modrú knižku. Prirodzene, tohto veľkého bojovníka za všetko americké a pro NATO-vské sa to dotklo a prakticky okamžite na to, rovnako statusom, zareagoval.


Minister Naď je podľa Ďzejny okrem iného aj americkým riťolezom, od škôlky malým udavačom, žalobabou a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky. Od tých, ktorých nazval opicami by sa možno dočkal aj horších prirovnaní. Tak alebo onak Jaroslav Naď, ktorý je akýmsi propagandistickým trollom Washingtonu pomaly nevie hovoriť o ničom inom iba o konšpiráciách a konšpirátoch, sa rozhodol brániť. Na sociálnej sieti zverejnil status, v ktorom vysvetľuje ako to s ním a s nenastúpením na vojnu vlastne je.
Žiadnu modrú knižku nemám, bol som štandardne odvedený, ale vojenčina skončila

„Myslíte, že klamárom a plateným trollom dôkaz postačí?! Veľmi pochybujem,“ začína svoj status typicky Naďovsky minister obrany. „Aj vy ste už počuli či čítali, že mám modrú knižku?! Je to úplne jednoduché, rozkaz od zadávateľa znel jasne: klamať o Naďovi, že má modrú knižku, keďže nič zásadnejšie nie je k dispozícii... A tak začali,“ píše ďalej Jaroslav Naď, ktorý sa ani v ďalších svojich riadkoch nezaprel. „Zdieľali to už okrem trollov či opozičných politikov (zvyčajných klamárov) aj kadejakí extrémisti a konšpirátori. No a títo spoločne oklamali aj mnohých slušných ľudí...,“ konštatuje antikonšpirátor a antitroll Naď.



„Tu je teda dôkaz, žiadnu modrú knižku nemám, bol som štandardne odvedený na výkon povinnej základnej vojenskej služby. Po skončení vysokoškolského štúdia (to je presne to čo väčšina trollov - konšpirátorov nepozná), ma už nepovolali, pretože sa tzv. vojenčina skončila. Taká je pravda,“ píše na svoju obhajobu minister obrany a vzápätí sa pochváli: „Ešte že mám poriadok v osobných dokumentoch... Nuž a teraz, drahí trollovia, prihláste sa mi tu pekne do radu, nech vás rovno zablokujem.“

Džejna o Naďovi: Od škôlky je malý udavač, žalobaba a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky
Zo správania ministra obrany Jaroslava Naďa je jasné, že je veľkým podporovateľom všetkého proamerického a kritikom toho, čo sa týka Ruska. Džejna Kopecká mu však vo svojom statuse vysvetlila, čo si ňom a o jeho krokoch myslí. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik