Jakubec sa škodoradostne teší z rozpadu Desmodu: Tieto kapely sú podľa neho na rade!
06 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Kapela Desmod, ktorá za svojich čias vypredávala arény, sa po 23 rokoch rozpadla. Z toho sa ohromne škodoradostne teší spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec, ktorý na svojom facebookovom účte dokonca predvídal, aké kapely sa definitívne rozpadnú po Desmode.

Škodoradosť rozhodne neskrýva. Po rozpade Desmodu, ktorý nastal údajne kvôli konfliktu medzi frontmanom a zvyškom kapely, šlágrový hudobník Martin Jakubec na sociálne siete zavesil fotografiu štyroch kapiel, z ktorých jedna - Desmod - je preškrtnutá veľkým červeným X. Ďalší hudobníci zrelí na ukončenie kariéry sú podľa Jakubca IMT Smile, No Name a huslista Ondrej Kandráč.

"Kuly našťastie pochopil, že je dinosaurus a rozpadol sa. Je čas, aby to pochopili aj iní," napísal nad fotografie konkurentov šlágrista Jakubec.



Označil ich dokonca za zbytočných. "Mnoho kapiel je na Slovensku úplne zbytočných. Zaťažujú internet, festivaly a aj uši. Jedného sme sa zbavili. Kuly sa roztriasol, respektíve rozpadol. Ďalší sú na rade. Korona to pekne prečisťuje," nešetril kritikou na adresu kolegov.

Škodoradostný výstup mu však jeho priaznivci v komentároch vyčítali. "Nechápem," poznamenala jedna z komentujúcich. Tú doplnila ďalšia fanúšička: "Ani ja, p. Jakubec. Mám rada vás, ale aj Kuly je pre mňa srdcovka," zrazila mu ego pod príspevkom.

Martin Jakubec sa ospravedlňuje Rusom za to, „akú debilnú vládnu reprezentáciu tu máme“
Spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec má na dianie okolo Ruska a vyhosťovania diplomatov jasný názor. S aktivitami proti Rusku nesúhlasí a na svojom Facebooku to dal jasne najavo. Občania mu za to tlieskajú. Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Petra Demková