Bill Gates mal od manželky dovolené stretávať sa so svojou ex raz za rok
06 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Po oznámení Billa (65) a Melindy (56) Gatesovcov, že sa po 27 rokoch rozvádzajú, vychádzajú na povrch rôzne zvláštnosti ich manželstva. Aj záležitosti, ktoré mu predchádzali. Miliardár a filantrop mal napríklad od manželky povolené raz za rok jarné predĺžené víkendy s bývalou priateľkou, informuje iDnes.

Bill Gates mal povolené stýkať sa s expriateľkou Annou Winbaldovou, s ktorou chodil ešte pred zoznámením s Melindou. Anna nastúpila do spoločnosti Microsoft ako produktová manažérka v roku 1987. Podľa magazínu Time sa ona a Gates každý rok na jar schádzali a trávili spolu predĺžený víkend.

"Aj teraz má Gates s manželkou dohodu, že on a Winbladová môžu dodržiavať jednu prázdninovú tradíciu," uviedol Walter Isaacson z magazínu Time v roku 1997. "Každú jar, už viac ako desať rokov, trávi Gates predĺžený víkend s Winbladovou vo svojej chate na pláži na Outer Banks v Severnej Karolíne, kde jazdia na buginách, lietajú na rogale a prechádzajú sa po pláži."

Bill Gates a jeho manželka Melinda sa po 27 rokoch rozvádzajú
Americký miliardár, filantrop, spoluzakladateľ a dlhoročný šéf spoločnosti Microsoft Bill Gates (65) a Melinda Gatesová (56) sa po 27 rokoch manželstva rozvádzajú. Pár to v pondelok oznámil v spoločnom vyhlásení na Twitteri s tým, že obaja budú... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Tibor Sipos


Sám Gates k tomu pre časopis pred 14 rokmi povedal: "Môžeme hrať minigolf počas toho, ako diskutujeme o biotechnológiách."

Podľa Winbladovej zdieľajú svoje myšlienky o svete a sebe. "A žasneme nad tým, ako sme ako dvaja mladí mimoriadne úspešní ľudia začali veľké dobrodružstvo na okraji málo známeho priemyslu," uviedla Gatesova expriateľka, s ktorou sa zoznámil v roku 1984 na počítačovej konferencii.

Bill Gates hovorí „nie“ prezradeniu patentu na vakcíny proti Covid-19
Bill Gates odmietol návrh na prezradenie patentov na vakcíny proti Covid-19. Neverí, že duševné vlastníctvo má niečo spoločné s vyčerpávajúcim globálnym úsilím udržať pandémiu na uzde, informuje portál RT. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Lukáš Leca