Blaha: Zastavme, preboha, tú bandu primitívov, kým celkom nezničia naše krásne Slovensko (VIDEO)
06 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Udalosti z posledných dní poriadne pohli žlčou aj poslanca Ľuboša Blahu. Ako na sociálnej sieti priznal, kým on bojoval v parlamente s koaličnými „pročkami“, zatiaľ koalícia „kopala“ do socializmu.


Ľuboš Blaha je veľkým zástancom všetkého „červeného“. Nečudo, že mu neboli po vôli niektoré kroky, ktoré sa chystá spraviť Igor Matovič. Ide napríklad aj o to, že príslušníkom ŠtB, ktorých bolo v minulom režime ozaj požehnane, znížia dôchodky. V statuse, pri ktorom je vložené aj video z jeho vystúpenia v parlamente, podpredseda Smeru-SD naráža aj na iné veci, ktoré mu prekážajú.
Vyťahujú primitívny antikomunizmus a kopú do generácie, ktorá vybudovala to, čo máme

Blaha priznáva, že sa celé popoludnie hádal v parlamente s koaličnými „pročkami“ a prepásol tak Šeligove „najslušnejšie“ opíjačky, prepásol teatrálne odstupovačky a prepásol dokonca aj nové Matovičove cirkusové predstavenie ohľadom daní.

„Mrzí ma to, ale nešlo to inak. Celé popoludnie som v parlamente bojoval za seniorov. Matovič sa rozhodol, že spolu s poslankyňou Andrejuvovou zoberú všetkým ľuďom, čo počas bývalého režimu pracovali v polícii, armáde či iných bezpečnostných zložkách ich dôchodky. V čase, keď ľudia umierajú na Covid, on kašle na ľudí a namiesto toho zase vyťahuje primitívny antikomunizmus a kope do staršej generácie, ktorá vybudovala všetko, čo máme,“ píše Blaha mysliac na všetkých dôchodcov z bývalého režimu a zároveň zabúdajúc, že o nich reč o znižovaní dôchodkov nebola.


Je to hlúpe, primitívne a obludné

„Musel som sa proti tomu tvrdo postaviť. A verte, že si tí primitívi vypočuli svoje. Áno, eštebáci, ktorí niekomu ublížili, majú byť potrestaní, ale odsúdiť ich môže jedine súd,“ tvrdí Blaha. „Nemôžeme každého policajta, ktorý si profesionálne plnil svoje úlohy, trestať na základe kolektívnej viny. Nie každý bol monštrum ako Budaj,“ poukazuje podpredseda Smeru-SD na ministra životného prostredia, ktorý bol tvárou „nežnej revolúcie“ a počas minulého režimu aj disident. Budaj bol však zároveň aj tajným spolupracovníkom ŠtB.

„Je to hlúpe, je to primitívne, je to obludné. Prestaňme už s tým národným sebabičovaním, prestaňme už s tou nenávisťou, prestaňme kopať do socializmu. Zastavme, preboha, tú bandu primitívov, kým celkom nezničia naše krásne Slovensko,“ končí status Ľuboš Blaha.

Oni nielen zabíjali a oberali ľudí o ich sociálne istoty, oni navyše kradli ako straky, rozčuľuje sa Blaha (VIDEO)
Poslanci nášho parlamentu potrebnou väčšinou schválili nielen Programové vyhlásenie vlády, ale tým aj zároveň vyslovili vláde Eduarda Hegera podporu. Nuž a práve toto sa nepáči opozícii, podľa ktorej tu takáto vláda nemá čo robiť. Ľuboš Blaha to v... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik