Oni nielen zabíjali a oberali ľudí o ich sociálne istoty, oni navyše kradli ako straky, rozčuľuje sa Blaha (VIDEO)
04 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanci nášho parlamentu potrebnou väčšinou schválili nielen Programové vyhlásenie vlády, ale tým aj zároveň vyslovili vláde Eduarda Hegera podporu. Nuž a práve toto sa nepáči opozícii, podľa ktorej tu takáto vláda nemá čo robiť. Ľuboš Blaha to v statuse vyjadril za všetkých.


Prirodzene, krok koaličných poslancov sa nepáčil ani podpredsedovi Smeru-SD Ľubošovi Blahovi, veľkému kritikovi všetkého čo súvisí s Igorom Matovičom, jeho OĽaNO a súčasnou koalíciou. „Svoje“ im vysvetlil nielen v rozprave priamo v sále, ale aj v statuse na sociálnej sieti.
Kolíková cicia štát ako gigantická pijavica, to isté Boris Kollár, to isté Matovič

„Práve si 89 Pročkov v parlamente schválilo program vlády a potom si veselo zatlieskali. Veď čo, veď sú zodpovední „len“ za 11 855 nevinných ľudí. A ďalšie tisíce, ktoré zomreli na kardiovaskulárne choroby, na rakovinu, na všetky choroby, ktoré prestali liečiť,“ píše hneď v úvode Blaha a dodáva: „Toto je prvá vláda, ktorá zabíja vlastný národ a ešte si k tomu aj spokojne tlieska. V programe vlády ani slovko o Covide, ani slovko o pomoci ľuďom, ani slovko o tom, čo sa tu celý rok dialo. Oni sú ako taký obrí pštros - kolektívne strčili hlavu do piesku a tvária sa, že Covid tu vlastne ani nikdy nebol.“ Blaha priznáva, že si súčasná koalícia od neho v parlamente vypočula svoje. „Matovičovi som pripomenul, za čo všetko je zodpovedný - a áno, spravodlivosť si ho dobehne. Po referende to príde a Matoviča prejde smiech,“ odkazuje na diaľku ministrovi financií podpredseda Smeru-SD.

Hnev ľudí na vládu je obrovský. Toto tu ešte nebolo! Ideme do referenda! Hlása Ľuboš Blaha
Tajné želanie opozície sa dnes stalo skutočnosťou. Petičný výbor odovzdal prezidentke 600-tisíc podpisov pod referendum za predčasné voľby. Neskrývanú radosť z toho mal aj podpredseda Smeru-SD a poslanec parlamentu Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Blaha v rozprave pripomenul Matovičovi aj to, že nielen zabíjali a oberali ľudí o ich sociálne istoty, oni navyše kradli ako straky. „Ministerka Kolíková cicia štát ako gigantická pijavica, to isté Boris Kollár, to isté Matovič. Idú zdvíhať dane chudobným a ešte viac zdierať ľudí. Vypočuli si svoje, ale to je ako hrach na stenu hádzať. Je asi márne očakávať, že sa po 56 rokoch v profesorovi Pročkovi konečne prebudí mozog,“ spomenul Blaha niektoré „persony“ koalície, ktoré mu idú zrejme najviac hore krkom. Jediná šanca je podľa podpredsedu Smeru-SD referendum.



„Bojujeme ďalej. Aj za odkaz Milana Rastislava Štefánika, ktorý sa musí v hrobe obracať. On, Milan Rastislav Štefánik, veľký štátnik, šíril dobré meno Slovenska vo svete a dnes sa naňho odvoláva banda zlodejov a amerických agentov, ktorí predali svoju vlasť za hrsť dolárov. Začalo to múdrym velikánom Štefánikom ako ministrom vojny a končí mentálnym trpaslíkom Naďom na tom istom ministerstve. Tým je povedané všetko,“ zakončil svoj status Ľuboš Blaha.

Pán Matovič, practe sa už konečne z verejného života, už ste narobil škody dosť, vyzýva Blaha
Matovičov „šialený“ nápad zvýšiť DPH na 25 percent prirodzene patrične okomentoval aj ľavičiar Ľuboš Blaha. Na sociálnej sieti napísal, prečo sa mu navrhovaný krok ministra financií nepáči. Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik