Belousovová: Matovič doteraz nevedel, že sa rodí málo detí a populácia starne? Čo ho práve rozmrazili?
06 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Daňovú a odvodovú reformu z pera ministra financií Igora Matoviča kritizuje už aj Anna Belousovová. V statuse napísala, že „zúfalí politici robia zúfalé veci“. Prečo, to predkladateľovi reformy aj „patrične vysvetlila“.


Pri daňovo-odvodovej reforme, ktorú načrtá a bude predkladať Matovič, sa mnohí odborníci chytajú za hlavy. Niežeby medzi nich patrila Anna Belousovová, ale aj ona má k nej vážne výhrady, ktoré kvetnato popísala na sociálnej sieti. Matovičovi sa určite ľahko čítať nebudú.
Čo Matovič teraz precitol a prišiel s „atómovou“ bombou číslo dva?

„Nedávno som pozerala film Zúfalé ženy robia zúfalé veci. Názov tohto filmu by sa dal parafrázovať na včerajšiu tlačovku ministra financií Matoviča: Zúfalí politici robia zúfalé veci. Nič iné ako čisté zúfalstvo je totiž návrh vraj tajne pripravovanej daňovej a odvodovej reformy a nápad zvýšiť prídavky na dieťa na 200 €,“ píše predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.

Zaradila sa tak medzi kritikov nového financmajstra. Belousovová pripomína, že vláda na čele s premiérom Matovičom najskôr zrušila obedy zadarmo a teraz ide zvyšovať skoro desaťnásobne prídavky! „Prečo asi?“ pýta sa expolitička a dodáva, že Matovič argumentuje zhoršujúcim sa demografickým vývojom, skrátka rodí sa málo detí a populácia starne. „Kladiem si však otázku: Toto Matovič doteraz nevedel? Nie je to predsa žiadne štátne tajomstvo. Čo ho práve rozmrazili? Teraz precitol a prišiel s atómovou bombou číslo 2? A zase chce byť lídrom v Európe v prorodinnej politike,“ píše Belousovová. Priznáva, že až ju pri jeho slovách striaslo.

Belousovová: Matovičovo riešenie je skutočne na kazajku a priamu cestu do blázinca, kam určite patrí
Minister financií Igor Matovič vyhlásil, že na udržanie verejných financií bude treba zvýšiť DPH na 25 percent. Nebola by to Anna Belousovová, keby na tento plán nezareagovala kritikou na sociálnej sieti. Kritická však bola aj k iným... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Skrachovanému Matovičovi zvoní umieračik

„Už raz chcel byť svetovým lídrom v boji s pandémiou a skončili sme medzi najhoršími. Teraz mám vážne obavy, aby tie jeho snahy o líderstvo v naštartovaní demografického rozvoja Slovenska neskončili vymretím národa slovenského,“ pridáva sarkasticky Belousovová. Matovičova tlačovka bola podľa nej len o prázdnych, populistických sľuboch a predvolebných heslách jedného politického zúfalca, ktorý vie, že mu zvoní umieračik.

„Jednoducho sklamal a oklamal skoro každého a teraz, keď tuší, respektíve vie, že bude musieť odísť, chce odísť tak ako prišiel: Ako bojovník za obyčajných ľudí. No on ním nikdy nebol! Vždy mu išlo len a len o seba, svoj prospech a o to, ako z toho vytĺcť čo najviac peňazí,“ konštatuje Belousovová, podľa ktorej to je Matovič vo svojej pravej podstate.

Matovič je pre Slovensko ako sedem morových rán, smeje sa na našom „Havlovi“ Belousovová
To, čo o svojom straníckom šéfovi zahlásil minister Ján Mičovský, je už skutočne silná káva. Igor Matovič je podľa neho slovenský Havel. Na tomto slovnom spojení sa dobre zabáva expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Otázka, že kto to celé zaplatí a odkiaľ vziať peniaze, je totiž tá hlavná!

Čas vraj Matoviča odhalil tak, ako vždy odhalí každého. „Jeho ´úprimné´ snahy pomôcť rodinám s deťmi odhalil záver tlačovky, keď na otázku novinára: Kto to bude platiť, kde zoberie 2,5 mld. eur ročne, keď už po roku jeho vládnutia je zadlženosť 10 miliárd, plagiátorský absolvent VŠ zdrhol z tlačovky ako zlodej prichytený pri čine. Tá otázka, kto to zaplatí, odkiaľ vziať peniaze, je totiž tá hlavná!“ pridáva expolitička s priznaním, že ešte jedna vec ju na Matovičovom pláne demografického rozvoja Slovenska vyslovene vytočila.


Tvrdý odkaz: Ľudia sa nemnožia ako zvieratá

„Tento chrapúň ľudí chápe doslova ako zvieratá, ktorým stačí dať nažrať a budú sa množiť, respektíve stačí dať po 200 € a budú sa množiť. Tak to však nefunguje. Aspoň u väčšiny. Demografický vývoj závisí od celého radu opatrení. A keď plagiátorský absolvent nevie akých, nech sa nechá poučiť históriou - od tých komunistov, ktorým on a všetci jeho novodobí ´demokrati´ nevedia prísť na meno,“ čertí Belousová,.

Na záver dodáva: „Rodiny s deťmi potrebujú okrem peňazí hlavne istou zajtrajšieho dňa. A tú im partia neschopných bláznov na čele štátu nikdy dať nemôže!“

Belousovová: Pani prezidentka, kopať do mŕtvoly, aj tej politickej (Matoviča), nie je žiadne hrdinstvo
Predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová si vo svojom kritickom statuse opäť zobrala na mušku našu prezidentku. A to najmä za Igora Matoviča, ktorý zrejme oklamal verejnosť s vakcínou Sputnik. Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik