Kotleba: Podporu novej vláde nedám, zradil by som tým naše národno-štátne záujmy
04 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Dnes stojí nová vláda Eduarda Hegera pred dôležitým míľnikom, vyslovením dôvery poslancami parlamentu. Jeden z nich, Marián Kotleba, v tom má jasno a ako píše na sociálnej sieti, jeho hlas určite nezíska.


Vláda Eduarda Hegera nezíska podporu Mariána Kotlebu a jeho ĽSNS hneď z viacerých dôvodov. Ako píše Kotleba vo svojom statuse, jedným z nich je aj Igor Matovič a jeho plán zvýšenia DPH kvôli tomu, že chce pridať viac peňazí rodinám s deťmi.
Cez nadmerné odpočty a neoprávnené vratky DPH vyvolení okrádajú celý národ

„Každý čo len trošku ekonomický zorientovaný človek vidí, že DPH slúži na prelievanie peňazí od bežných ľudí, koncových spotrebiteľov do rúk oligarchov. Cez nadmerné odpočty a neoprávnené vratky DPH, tak skupiny vyvolených v podstate okrádajú celý národ,“ píše v úvode svojho rozhorčeného statusu Kotleba a dodáva, že podľa informácií, ktoré sme získali ešte v minulom volebnom období, sa takýmto spôsobom rozkradne takmer tretina celej vybratej DPH. „A Matovič ako minister financií ide tárať o tom, že aby mohol pridať rodinám, tak musí zvýšiť sadzbu DPH. Ten Matovič, ktorého vláda len za rok svojho bačovania zadĺžila Slovensko tak, ako nikto! Ten Matovič, ktorého vláda na nezmyselné testovanie minula stovky miliónov eur! Ten Matovič, ktorého vláda nenašla peniaze na podporu slovenských rodín a slovenských firiem, ale ktorého vláda finančne podporovala majdan v Bielorusku a štvavú politiku USA a NATO,“ valí Kotleba kritiku smerom k novému ministrovi financií.



„Hlasovanie o Programovom vyhlásení Hegerovej vlády je hlasovanie o dôvere tejto vláde. Ja takejto vláde nikdy podporu nevyslovím, pretože podpora Hegoro-Matovičovskej vláde znamená zradu národno-štátnych záujmov Slovenskej republiky a jej obyvateľov,“ priznáva v samom závere šéf ĽSNS Marián Kotleba.

Kotleba: „Ľudia chcú slobodne pracovať, podnikať, venovať sa rodinám. Tak sa Hegerovci konečne rozhýbte!“
Marián Kotleba sa pýta, či po Veľkej noci vláda konečne uvoľní zákazy. Ak nie, bude to preňho dôkaz, že táto situácia vláde vyhovuje a nemieni prestať so šikanovaním verejnosti. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Petra Demková