Patrick Linhart: Rozprávkový deduško minister klame a rozprávkuje ďalej
03 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Ministerstvo pôdohospodárstva je zlý sen. Hovorí o tom už dlho predseda pôdohospodárskeho výboru parlamentu Jaroslav Karahuta, pridáva sa aj poslanec Patrick Linhart. Kritiku pridáva aj poľnohospodárska komora. Ministerr Mičovský z toho vychádza ako neschopný manažér rezortu.


"Konám podľa svedomia a vedomia, pán Mičovský." Upozorňuje objekt svojej kritiky poslanec NR SR Patrick Linhart na sociálnej sieti.

Reprofoto status FB (@patrick Linhart)

Prísahu som skladal ľudu, nie vláde!

"Správne ste to povedal. Číslo 100 svojich voličov nesklame, aj keby som mal ostať sám proti všetkým, čiernou ovcou, či akýmsi rebelom. Volili ma preto, lebo som zásadový a prisahal som na Ústavu, čiže prísahu som skladal ľudu, nie vláde." Píše poslanec Linhart.
Počkám si na odchod ministra

"Počkám si na postupný odchod ministra, ktorý nás všetkých na krátky čas opil svojimi deduškovskými rozprávkami. Podporím PVV, keďže je to to isté PVV, ktoré som podporil aj minule. PVV tu bude i po tom, čo minister časom tak či tak odstúpi. Niektorým ľuďom chýba sebareflexia. Minister sľúbil, že odstúpi, no neurobil tak. A klame a rozprávkuje naďalej." Končí svoj status na sociálnej sieti poslanec Patrick Linhart.

(Medzititulky red.HD.)

Koaličník Linhart odkazuje ministrovi Mičovskému: Si hlúpy Janko, choď radšej objímať stromy!
03 | 04 | 2021 | editor01hd