„To naozaj chcete chudobe zvyšovať dane? Šibe vám?“ pýta sa rozčertená Matovičova sestra
29 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Minister financií Igor Matovič nemá pre ľudí dobré správy. Informoval ich, že ak sa nechceme ďalej zadlžovať, buď sa zvýši DPH, alebo porastú dane z nehnuteľnosti. Toto sa však nepáči ani jeho sestre Zuzane Belicovej, ktorá to na sociálnej sieti patrične okomentovala.


Slovensko v tomto roku zrejme nečaká nič dobré. Igor Matovič sa pustil do práce naozaj zhurta. Obyčajných ľudí, nie OĽaNO, ale čakajú ťažké časy. Zrejme si budú musieť načrieť o dosť hlbšie do svojich peňaženiek, čo sa však nepáči ani jeho sestre Zuzane Belicovej.
Už by to nekonečné zdieranie ľudí aj stačilo, nie? Z čoho majú obyčajní ľudia žiť

„Kedy začnú politici odtrhnutí od reality, poslanci, vláda konečne šetriť aj na sebe?“ pýta sa hneď na úvod svojho statusu Zuzana Belicová a dodáva: „Či zase výpadok v rozpočte zapríčinený okrem iného aj mnohomiliónovými výdavkami na zbrane, vrtuľníky, radary, bieloruskú opozíciu, na testovanie budú splácať zvýšenými daňami len naozaj obyčajní ľudia?“ mieri Matovičova sestra nielen na svojho brata, ale aj na ministra obrany Jaroslava Naďa.



„Už by to nekonečné zdieranie ľudí aj stačilo, nie? Z čoho majú naozaj obyčajní ľudia žiť? Politici, máte z ich daní 5-6 tisícové príjmy mesačne a naozaj obyčajné rodiny, čo musia vyžiť z 500 – 600 € na mesiac a zaplatiť z toho nájom, potraviny a splátky pôžičiek majú podľa predstáv vás - politikov ešte platiť aj vyššie dane či DPH, lebo vy neviete šetriť ani len na sebe, keď tak strašne potrebujete ešte aj 9-10 násobne vyššie platy než vaši voliči? To naozaj chcete chudobe zvyšovať dane? Šibe vám?“ končí svoj status rozčertená expremiérova sestra Zuzana Belicová.

Matovičova sestra Belicová: Matovič, Sulík, Remišová sú odtrhnutí od reality. "Ale že totálne!"
02 | 04 | 2021 | editor01hd