Taraba: Heger si kupuje neziskovky. Rozdáva milióny z rezervy určenej na katastrofy
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Premiér Eduard Heger rozdelil tri milióny eur z rezervy vlády neziskovkám. "Je absurdné, že na Slovensku môže mať predseda vlády milióny ako vlastnú pokladničku, s ktorou si môže robiť de facto, čo chce." Citát Tomáš Taraba.


"Keby toto bol urobil Fico, zodrali by ho z kože. " Pripomína Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti.


Koalícia sa všemožne snaží zabrániť vypísaniu referenda, hnevá sa Tomáš Taraba
Na slovenskej politickej scéne sa schyľuje k ďalšiemu problému. Poslanec Národnej rady Tomáš Taraba vo svojom statuse tvrdí, že koalícia sa snaží zmariť referendum. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Reprofoto FB (@Tomáš Taraba)

Rekordný deficit, tak čo...

"Tento rok má byť deficit 9-násobne väčší ako za Ficových vlád, tak majú aj na neziskovky. Pomoc v boji proti domácemu násiliu mala vláda po prvé riešiť súbežne s bojom proti Covidu a mala na to použiť oveľa väčší objem peňazí, ale z eurofondov, ktoré jej na konci roka nevyčerpané prepadli do iného rámca." Vysvetľuje Taraba.



Redakcia HD prekopírovala z komentárov pod statusom:

"Joj, len tak ďalej, nech vidí tento sprostý národ, čo si zvolil."

"Dobrý deň, píšem v mene zdravotníkov OIM 2 UNB Ružinov (ARO). Máme akútny nedostatok nemocničného prádla, hlavne gumičkové plachty nám chýbajú. Ak by ste mali niekto zvyšné v rozmere 200x90, budeme vďační, stačí doniesť na 2. poschodie vysokej budovy. Ďakujeme. Takýto inzerát dom dnes našla. Zamestnanci prosia o plachty a tí xxxx rozdávajú milióny."

" Stačí rozdať milióniky neziskovkám a novinárom a môžu si robiť, čo len chcú. Budú ich len chváliť."

(Medzititulky red. HD.)

Národ je s touto vládou nespokojný bez ohľadu na stranícku príslušnosť, tvrdí Taraba
Opozícia už niekoľko mesiacov zbiera podpisy pod vyhlásenie referenda. Najviac sa do toho „vložili“ Smer-SD, Hlas-SD a aj mimoparlamentná SNS. Nezaradený poslanec Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti vyslovuje obavu, aby sa z dobrej veci... Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik