Národ je s touto vládou nespokojný bez ohľadu na stranícku príslušnosť, tvrdí Taraba
25 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Opozícia už niekoľko mesiacov zbiera podpisy pod vyhlásenie referenda. Najviac sa do toho „vložili“ Smer-SD, Hlas-SD a aj mimoparlamentná SNS. Nezaradený poslanec Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti vyslovuje obavu, aby sa z dobrej veci napokon nestali iba politické preteky.


Premiér Igor Matovič a jeho vláda klesli u voličov takmer na samé dno. Viac ako 83 % ľudí by ich už vo vedení Slovenska nechcelo vidieť, a tak sa chopila iniciatívy opozícia, ktorá začala zbierať podpisy pod referendum za nové voľby. Podľa nezaradeného poslanca Tomáša Tarabu je doterajších takmer 600-tisíc podpisov viac ako výrazný znak nespokojnosti Slovákov. Má však jednu obavu.
Ak má byť referendum o predčasných voľbách úspešné, politikárčenie by nemalo pokračovať

„Takmer 600 000 podpisov vyzbieraných za necelé tri mesiace pod referendum o predčasných voľbách, je obrovským prejavom nespokojnosti celého národa s touto vládou,“ začína svoj status na sociálnej sieti Taraba, ktorý nepovažuje za veľmi dôstojné, keď sa dve opozičné strany snažia už niekoľko dní prezentovať, ktorá viac podpisov vyzbierala keď to, čo sa dialo bolo, že ľudia si museli poväčšine sami hárky vytlačiť, vypísať a poslať.



„Sám som kolegom z opozície v parlamente dal kopy vypodpisovaných hárkov, aby to dali na kopu a ani by ma nenapadlo teraz robiť tabuľky, koľko takýchto hárkov išlo cezo mňa,“ píše Taraba, ktorý verí, že toto politikárčenie nebude pokračovať ak referendum o predčasných voľbách má byť úspešné. „Národ je s touto vládou nespokojný bez ohľadu na stranícku príslušnosť, a také musí byť aj samotné referendum, ktoré si netreba zamieňať za voľby,“ končí svoj status Tomáš Taraba.

Naša vláda svojím krokom Slovensko vykopla od rokovacieho stola s Ruskom, konštatuje Taraba
S vyhostením troch ruských diplomatov zo Slovenska zrejme súhlasí iba hŕstka proamerických politikov. Medzi nich rozhodne nepatrí poslanec Tomáš Taraba, ktorý tento krok našej vlády kritizuje. Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik