Noga otvorene o dnešných seriáloch: Zažil som asi trošku iné obdobie, inú kvalitu
26 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Herec a zabávač Miroslav Noga patrí k legendám slovenského šoubiznisu. Kedysi tvoril duo so Štefanom Skrúcaným a spolu zabávali celé Slovensko. Dnes už však ani jeden z nich nesúhlasí s ponukami do televíznych seriálov. Noga vysvetlil, prečo to tak z jeho strany je, píše Nový Čas.

Miro Noga bol nedávnym hosťom v Rádiu Slovensko. V rozhovore priznal, že sa mu ponuky na nakrúcanie seriálov sypú, on ich však jednu po druhej odmieta. "Priznám sa, že sa trošku bránim dnešným seriálom, pretože si myslím, že som zažil asi možno také trocha iné obdobie, inú kvalitu, čo sa týkalo aj scenárov a aj tej výroby. Sem-tam som naskočil do niektorých seriálov, ale ten spôsob výroby, že o šiestej ráno nastúpiš ako do roboty a točíš do 18:00, 10 obrazov denne, to sa mi zdalo už také trošku...“ jemne kritizoval dnešnú tvorbu v uvedenom rádiu.

Nie je však žiadne tajomstvo, že kedysi väčšinu ponúk prijal s otvorenou náručou. „Bývalo to inak. Tie veci boli jednoducho naskúšané a myslím, že to aj herecky inak dodnes pôsobí. Povedal by som, že tieto seriály sú skôr o vypĺňaní programovej štruktúry, takže je tam strašne veľa takej tej vaty. Chápem to, že sa zmenila tá televízna, mediálna doba, dokonca už to tá televízia má nahnuté, lebo nakoniec ju prevalcuje internet,“ uzavrel Noga podľa Nového Času.

Slovenskí politici, keby neboli politikmi: Pilot Pellegrini či smetiar Stančík!
Čím by sa živili naši politici, keby neboli politikmi? Ich sociálne siete o nich prezradia mnoho. Taký Sulík by sa pokojne vedel uživiť ako kuchár. Heger by sa podľa svojich príspevkov na Facebooku pre zmenu hodil do upratovacej čaty, píše Plus... Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Tibor Sipos