Šokujúce zistenie: Simulácia pandémie „SPARS-CoV“ v roku 2017 riešila aj únik vírusu z laboratória. Náhoda?
25 | 04 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Univerzite Johna Hipkinsa sa ešte v roku 2017 v simulácii pandémie podaril „husársky kúsok“:  Simulácia mala zarážajúco veľa podobností so súčasnou koronakrízou, – píše The Epoch Times.



Zarážajúco veľa podobností. Náhoda?

Americká Univerzita Johna Hopkinsa ešte v roku 2017 publikovala vedecký materiál o simulovanom priebehu pandémie. Silne však pripomína vlaňajšie udalosti, len mesiac pred prepuknutím koronavírusu v čínskom Wu-chane.
Simulácia smrtiacej pandémie

Materiál je simuláciou mimoriadnej udalosti – smrtiacej pandémie, o ktorej sa vtedy ani netušilo, že sa čoskoro stane realitou...

Uhrík: Vláda v tichosti chystá zákon, ktorý jej umožní obmedzovanie slobôd a zavedie vysoké tresty
Europoslanec Milan Uhrík varuje. Vláda podľa neho v tichosti pripravuje zákon, ktorý je umožní nariaďovať celoplošné zákazy a obmedzenia slobôd úplne bežne. Premiéra preto vyzýva, aby ľuďom povedal pravdu o plánoch po skončení núdzového stavu.... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Michal Filek


V 77-stranovom dokumente Univerzity Johna Hopkinsa z roku 2017 sa až zarážajúci detailne popisuje priebeh súčasnej koronakrízy.
Fikcia či predzvesť reality?

Pandemická simulácia, ktorú vypracovala americká univerzita, sa odohráva v rokoch 2025 až 2028. Obsahuje dokonca tézu o úniku smrtiaceho vírusu z laboratória .

V závere materiálu Univerzity Johna Hopkinsa o pandémii z roku 2017 sa priam predvídavo píše:  „Veľmi reálna možnosť budúcej pandémie SARS si vyžaduje kontinuálne angažovanie sa vo vakcinačných programoch. Navyše si to vyžaduje presnú, kultúrne primeranú a včasnú komunikáciu verejných zdravotníckych úradov na celom svete,“ – uzatvára The Epoch Times.

Sputnik vyhovel vo všetkých skúškach, zverejnia aj zmluvu. Rusi však majú podmienku...
Bolo že to kriku ohľadom zmluvy okolo ruskej vakcíny Sputnik V, no teraz sa zdá, že všetko sa vyriešiť bez problémov dá. A to preto, že ruská strana súhlasí so zverejnením zmluvy. Má však jednu podmienku. Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik