Bitky slovenských politikov: Ktorý z nich bol "najtvrdší drsniak"? (VIDEÁ)
25 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

História slovenskej politiky ponúka mnoho zaujímavých momentov, pri ktorých by ste mohli nadobudnúť dojem, že aktéri fyzických útokov nie sú politici, ale žiaci na školskom dvore. Na sociálnych sieťach dodnes kolujú videá, ktoré sú toho jasným dôkazom, pripomína Plus jeden deň.


Igor Matovič vs. Anna Belousovová

Písal sa rok 2010, kedy sa súčasný minister financií a expremiér Igor Matovič dostal do konfliktu s národniarkou Annou Belousovovou. Tá mu podľa Matoviča "dala jednu spakruky" za to, že ju v regionálnych novinách nazval "Ančou". Belousovová to však za facku nepovažuje.



Jozef Pročko vs. Ľubomír Blaha

Nebolo to tak dávno, kedy sa do konfliktu dostali poslanec NR SR Jozef Pročko a Ľubmír Blaha za Smer-SD. Druhý menovaný obvinil bývalého markizáka, že ho fyzicky napadol a škrtil. Pročko to vyvrátil s tým, že "škrtiť Blahu je ako fyzicky napadnúť mentálne retardované dieťa". Navyše uviedol, že mu Blaha položil otázku týkajúcu sa nevery Pročkovej manželky. “Ten človek je reálny agresívny psychopat, nevie sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov,” tvrdil Blaha.

https://www.youtube.com/watch?v=PGtv7EQ61j8

Alojz Hlina vs. Anton Martvoň

Ako predseda Kresťanskodemokratického hnutia by ste možno čakali, že bude mať miernejšie reakcie. Anton Martvoň zo Smeru v roku 2013 obvinil Alojza Hlinu, že predával alkohol mladistvým. Ten ho obratom napadol a zvalil medzi poslanecké lavice.

https://www.youtube.com/watch?v=Jx7KVF2sSkU

Vladimír Mečiar vs. novinár

Drsný chlapík. Taký opis by ste mohli použiť po vzhliadnutí videa, na ktorom expremiér Vladimír Mečiar "chytil pod krk" novinára, ktorý sa ho pýta na jeho podozrivý príjem. "Počúvaj, takú ti j*bnem, že sa z toho nespamätáš," vravel novinárovi pri tom, ako mu naznačoval úder päsťou.

https://www.youtube.com/watch?v=z821eCBFqbM

Matoviča nevyfackala iba Belousovová. Pozrite sa, akú facku dostal od Adely v roku 2010! (VIDEO)
Premiér Igor Matovič sa zapojil do niekoľkých sporov či dokonca fyzických konfliktov s politikmi už pred viac ako dekádou. Aj tie boli predmetom debaty v relácii Adela Show, do ktorej ho známa moderátorka pozvala ešte ako poslanca NR SR v roku... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka