Kecáte, pani Čaputová, naše zlé vzťahy s Ruskom využijú iné štáty,“ varuje Radomír Pikna
24 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vyhostením troch ruských diplomatov sa zhoršili naše vzťahy s Ruskom, ktoré už predtým naštrbila aj aféra s vakcínou Sputnik. Že na zhoršené vzťahy s Ruskom doplatíme iba my je jasné aj Radomírovi Piknovi.


Slovensko sa rozhodlo, po „vzore“ Česka, vyhostiť troch ruských diplomatov. Tým si, samozrejme pohnevalo Rusov, ktorí nám, na oplátku, vyhostia rovnaký počet diplomatov. Ale to zrejme nebude všetko. Ochladnú aj obchodné vzťahy, nehovoriac o možných problémoch s vakcínou Sputnik, ktoré stále nie je doriešený. Na všetko toto upozorňuje na sociálnej sieti aj Radomír Pikna.
V konečnom prípade zase na Američanov dopadnú Slováci zle

„Kecáte pani Čaputová, keď hovoríte, že za vyhostením diplomatov sú naše záujmy. Vy máte len jeden záujem - klamať ľudí žijúcich na Slovensku v prospech záujmov USA, iný záujem nevidím,“ odkazuje v úvode svojho statusu hlave štátu Pikna a dodáva: „Českí a slovenskí podnikatelia a obchodníci doplatia na zlú politiku vlastných politikov. Štáty ako Rakúsko, Nemecko, Francúzsko atď. využijú zlé vzťahy Čechov a Slovákov s Ruskom na zvýšenie vývozu a obchodu vlastných výrobkov do Ruska. Je to tak od nepamäti, že šikovnejší a prefíkanejší profitujú. No, a nám Slovákom sa tovar a služby zvýšia cenou nahor. Bude všetko drahšie !!! V konečnom prípade zase na Američanov dopadnú Slováci zle!!!“ končí rozhorčene Radomír Pikna.



Iza Bela: Nie je mysliteľné, aby menšie percento ľudí hovorilo za väčšinu národa
Slovensko od včera žije okrem iného i vyhostením troch ruských diplomatov, s čím súhlasili aj všetci traja najvyšší ústavní činitelia. Mnohí bežní ľudia ale nie. Patrí medzi nich aj Iza Bela, ktorá na svojom facebookovom profile píše prezidentke,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik