Murín: "Že AstruZenecu už Únia nebude dovážať? Nebude, premenuje sa na Vaxzevria a tej Brusel nakúpi milióny!"
20 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Celkom jednoduché. Ak po vakcinácii AstrouZenecou zaznamenávajú v mnohých štátoch vážne zdravotné až fatálne následky a nikto sa ňou už nechce dať očkovať, stačí málo. Oficiálne ju humanisticky a ohľaduplne prestaneme používať. Nahradíme ju vakcínou Vaxzevria a fajn. Akurát, že Vaxzevria je iba premenovaná AstraZeneca a biznis ide ďalej.


"AKÉ ĽAHKÉ, KEĎ SA CHCE!!" Píše vedec a spisovateľ Gustáv Murín na sociálnej sieti k náhrade za veľmidiskutabilnú (prinajmenej) vakcínu AstraZeneca.

Gustáv Murín komentuje europoslanca Šimečku: "Nemal tento pán ako batoľa, preležaniny hlavičky?“
Europoslanec a podpredseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka si myslí, že Rusko a Putinovi oligarchovia potrebujú Európsku úniu viac, ako Európska únia ich. Gustáv Murín si zase myslí, že Šimečka ako batoľa, musel mať zdravotné problémy s... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Reprofoto FB (@Gustáv Murín)

Sputnik je zlý, lebo je ruský

"Tak Sputnik V je Korčokova "geopolitická zbraň", hoci nemá zjavné vedľajšie účinky. No a pani Baťová tej "zbrani" vzorne vzdoruje svojou plochou hruďou."
AstraZeneca je dobrá, lebo nie je ruská

"Ale to AstraZeneca - to je iná káva! Len na Slovensku 2 743 hlásení o nežiaducich účinkoch (38 závažných, dve úmrtia), na svete to ide do desaťtisícov." Pripomína protiklad Gustáv Murín.
Podvodík ako lusk

"Riešenie je prosté! PREMENUJE SA!!! A "novú" vakcínu Vaxzevria privíta Európska lieková agentúra automaticky, no a pani Baťová iste s otvoreným "náčurím". A všetci (farma-euro-kšeftári) budú zasa spokojní..." Končí krátky status na sociálnej sieti Gustáv Murín a pridáva ešte nasledujú prefotenú informáciu:

Reprofoto FB (@Gustáv Murín)


(Medzititulky red. HD.)

Stali sa Slováci iba obeťami testovacieho pokusu? Pozadie Matovičovej „atómovej bomby“ (Gustáv Murín)
Hlavný denník priniesol článok v ktorom odhaľuje Pavla Jarčušku a Mareka Krajčího, ktorí stoja za publikovanou správou, vydanou vo vedeckom časopise Science. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Gustáv Murín