Stali sa Slováci iba obeťami testovacieho pokusu? Pozadie Matovičovej „atómovej bomby“ (Gustáv Murín)
27 | 03 | 2021 I Gustáv Murín

Hlavný denník priniesol

Ako RTVS propagandisticky zavádza
To, že od nástupu Matovičovej zločinnej vlády slúži RTVS ako nekritický propagandistický amplión tohto zla za naše koncesionárske poplatky, iste už mnohí zaznamenali. Ale že nás bude vo svojom „najdôveryhodnejšom“ spravodajstve zavádzať zmesou... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Gustáv Murín
 v ktorom odhaľuje Pavla Jarčušku a Mareka Krajčího, ktorí stoja za publikovanou správou, vydanou vo vedeckom časopise Science.


Nejde pritom o plnohodnotný vedecký článok, ktorý nevyšiel ako regulárne oponovaná vedecká štúdia, ale len ako tzv. DOI dokument na úrovni vedeckého blogovania. Aj tak sa každý súdny človek môže opýtať: Ako mohli také dve vedecké nuly, ako sú Jarčuška a Krajčí vôbec nadviazať kontakt s britskými vedcami?

Samotný Jarčuška je produktom Krčméryho fabriky na profesúry a Krajčí ani len netuší, že vedecké práce podliehajú aj etickému kódexu. Oboje tí dvaja porušili v podobnej štúdii, ako vyšla v týchto dňoch, už v januári 2021. „Svetové kontakty“ tým dvom zjavne zabezpečil Krajčího podriadený z ministerstva, Pavelka, ktorý zároveň pôsobí na Department of Public Health and Policy, London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Ako RTVS propagandisticky zavádza
To, že od nástupu Matovičovej zločinnej vlády slúži RTVS ako nekritický propagandistický amplión tohto zla za naše koncesionárske poplatky, iste už mnohí zaznamenali. Ale že nás bude vo svojom „najdôveryhodnejšom“ spravodajstve zavádzať zmesou... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Gustáv Murín


Pre tohto pána zjavne nebol problém získať ďalších spoluautorov, tentoraz naozaj z Británie, ktorí museli oči vyvaľovať, že uprostred Európy je možné pre vlastnú vedeckú pseudo-slávu robiť pokusy na celej populácii krajiny!
Matovičovi našepkávači

To nás tiež vedie k presvedčeniu, že plagiátor Matovič bol týmito dvoma našepkávačmi (prvý bol zrejme Jarčuška, ktorý Krajčímu sľúbil sveto-slávu) použitý, ako tupé baranidlo, o ktorom správne odhadli, že takýto v civilizovanej spoločnosti neslýchaný masový pokus presadí aj za cenu vyhrážok, brutálneho nátlaku a porušení všetkých mysliteľných zákonov. Veď on chcel byť najväčší covid-Spasiteľ na svete!

A títo dvaja pseudo-vedeckí kariéristi mu zrejme nahovorili, že toto je tá cesta k svetovej pozornosti a aj sláve. Ako vieme, zobral to vážne a konal ako inžinier ľudských duší bez zábran. Veď sa potom aj mal za čo ospravedlňovať. Matovič sľuboval „atómovú bombu“ a ambiciózne duo Jarčuška a Krajčí dostali na úkor nás občanov, čo potrebovali.

Juraj Mesík upozorňuje na "Nobelovskú prednášku" o Ivermektíne a poukazuje na hlúposť "provinčných médií"
Nobelovské prednášky sú prednášky vedcov, lauerátov Nobelovej ceny. Organizuje ich Univerzita v Štokholme. Nie je významnejšie a prestížnejšie vedecké ocenenie vo svete vedy než Nobelova cena. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


A ako to, že na niečo také pristúpili v redakcii renomovaného vedeckého časopisu Science? No, museli byť rovnako, ako britskí spoluautori, šokovaní tým, že niekto dokázal zneužiť občanov vlastnej krajiny a všetky jej zúčastnené inštitúcie, aby získal takú masívnu štatistickú vzorku. Áno, zrejme pre zvrátenú ambíciu tých dvoch sa občania Slovenska stali „štatistickými vzorkami“.

To aj vysvetľuje, prečo sa nevzdelanec a plagiátor Matovič stal fanatickým propagátorom nekonečného testovania, keď mal takýchto našepkávačov s ich vlastnými osobnými ambíciami?!
Slováci ako pokusné králiky

Na dovŕšenie všetkého, ten zrejme Pfizer-Krčméry-profesorom Jarčuškom dohodnutý „deal/dohoda“ s britskými vedcami stál na tom, že jediným vkladom Jarčušku a Krajčího bolo to, že prvý na ten nápad prišiel a druhý na to zneužil postavenie ministra. Obaja nemuseli viac pohnúť prstom. Zber dát urobili samosprávy a ministerstvo, vklad britských vedcov bol v  štatistickom spracovaní masívneho súboru dát. Britskí vedci to urobili radi, lebo nikto na svete niečo také nemohol ponúknuť.

Bukovský: „Matovič z piatich základných kritérií definície psychopata a sociopata spĺňa šesť“
Igor Bukovský, kritik protipandemických opatrení, si tentokrát posvietil na duševný stav premiéra. Otvorene vo videu hovorí, že Igor Matovič je učebnicový príklad sociopata. Veriť mu, že sa zmení prirovnáva ku konaniu ženy, ktorá žije s alkoholikom... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Tým pádom takúto prácu museli nevyhnutne všetci, čo sa k téme testovania chceli vyjadriť, citovať a počet takýchto citácií zvyšuje vedeckú prestíž autorov. Takže ambiciózne duo Jarčuška a Krajčí zneužili hyper-ambiciózneho Matoviča na niečo, čo nielenže neoddialilo druhú vlnu pandémie u nás, ale čo, ako na to upozorňovali naši skutoční odborníci, ktorí nie sú privilegovaní médiami ako je RTVS, spôsobilo kontraproduktívne masové zhromažďovanie občanov na malom priestore odberných miest a výsledkom je to, že máme katastrofálne následky v najhorších počtoch obetí na celom svete.

V tomto neukojené vedecké ambície Jarčušku s Krajčím doviedli Slovenska naozaj k „svetovosti“.

Je zahanbujúce, že práve toto ich najnovšie „veľdielo“ v časopise Science sa v spravodajstve RTVS pokúsili prekrútiť na úslužné tvrdenie, že Matovičova buldozérová metóda nás údajne o mesiac oddialila od... od čoho vlastne? Nie sú počty hospitalizovaných a obetí dostatočne jasné? Takže RTVS má hanbu z úbohej snaživej provládnej propagandy,

Matovič je na odpis, Krajčí už odstúpil, len pán Jarčuška sa tvári, že je všetko v poriadku...

Blaha: "Kým všetci hovoria o pandémii, pripravujú sa nové kšefty, nové vojny, nové pakty..."
"Zhrňme si, čo vo svete priniesla pandémia za ten rok, čo o nej počúvame. A nič tým nenaznačujem..." píše Ľuboš Blaha v najnovšom statuse na facebooku. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Michal Filek