Generálny štrajk: „Príďte všetci 1. mája o 13 hodine na Námestie Slobody!“ vyzýva Peter Marček
19 | 04 | 2021 I Petra Demková

Bývalý poslanec a aktivista, Peter Marček, vyzýva Slovenský národ ku generálnemu štrajku. Dôvodom je to, ako sa vláda správa voči občanom v súvislosti s Covidom. Posledná kvapka je pre Marčeka to, že nás politici ženú do vojny s naším bratským národom, Ruskom. Vyzýva na účasť na proteste 1. mája v Bratislave.  


Bývalý poslanec nazval svoju výzvu „Memorandum národa Slovenského“. Podľa neho máme už len jednu možnosť - konať, zachrániť a zmeniť.
Naši politici napádajú zvrchovanú krajinu, Rusko

Problémom sú podľa lídra Hlasu ľudu aktivity namierené proti Rusku. „Naši politici na čele s občiankou Čaputovou, cez občana Hegera, Naďa, Klusa, Šeligu, Lajčáka sa vyjadrujú ostro voči Rusku a doslova napádajú zvrchovanú krajinu. Robia nielen hanbu Slovensku, ale ukazujú svoju pravú tvár. Ich cieľom je dostať nás do vojnového stavu a keďže sme v NATO, do ktorého sa nikto z nás nepýtal a ani nebolo nikdy referendum, nemusím snáď písať aké budú ďalšie kroky,“ upozorňuje aktivista.

Igorovi Matovičovi plagiát diplomovky neprekáža. Titul Mgr. smelo používa ďalej
Chválenie sa podvodne získaným titulom Mgr. pri plagiátorstve s diplomovou prekáža Dane Lempelovej, ktorá to Igorovi Matovičovi dala vo svojom statuse na sociálnej sieti aj patrične najavo. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Treba sa spojiť, celé Slovensko a to bez rozdielu národnosti, farby, jazyka a vyhnať týchto vojnových štváčov a nastoliť tu poriadok. Budúcnosť Slovenska máme v rukách my, občania.

V blízkosti našich hraníc je veľká hrozba vojnového konfliktu. USA a NATO sa už roky snažia rozoštvávať ukrajinských občanov voči sebe a voči Rusku. Snažia sa urobiť čokoľvek len aby vyvolali vojnový konflikt. Podľa analytikov by nemal trvať dlhšie ako 5 hodín a život na Zemi už nikdy nebude taký ako predtým. Väčšina ľudí zabijú a ďalšie milióny zahynie na následky,“ varuje Peter Marček.
Bojujme za naše práva, za našu kultúru a slobodu!

„Vyzývam celý Slovenský národ, bez rozdielu veku, národnosti, farby pleti, jazyka či etnika, vyzývam všetkých roduverných Slovákov, vyzývam našich bratov, sestry, k verejnému bojkotu a generálnemu štrajku s úlohou zhodiť túto zapredanú vládu, ktorá od začiatku likviduje všetko naše, od ekonomiky, cez tradície, hrdosť, likviduje morálku spoločnosti, likviduje našu slovenskú hrdosť, našu kultúru a hlavne naše občianske práva a slobodu.

Marček chce zbaviť moci tých, ktorí nás podľa neho ženú k prelievaniu krvi. „Už teraz majú na rukách krv tisícoch Slovákov a ani jeden z nich neprejavil ani len najmenšiu ľútosť,“ myslí si. Následne dokonca vyzval k protestu aj políciu a vojsko, aj inteligenciu, vedcov a športovcov. Marček vyzýva do aktivity aj Český národ a pripomína mu českú hrdosť a známe české levie srdce. „Československo nikdy neprestalo existovať a nikdy ani neprestane!“ myslí si bývalý poslanec a podnikateľ.

Je to dokázane! Soros financuje Radu Európy a zabezpečuje si tak vplyv a moc (Grégor Puppinck)
George Soros cez Nadáciu otvorenej spoločnosti (Open society foundation - OSF) a Bill Gates cez Microsoft financujú Radu Európy. Na základe nezvratných dôkazov sa o tom vyjadril Riaditeľ Európskeho strediska pre právo a spravodlivosť, doktor práv... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič

V hrudi nám bije slovanské srdce

„Každá doba má svoje výzvy a teraz jedna z tých výziev stojí pred nami. Každý z nás má plné právo na svoj vlastný život. My, dnešní ľudia, sme pre budúcnosť národa povinní túto výzvu prijať. ...Za seba, za rodinu, za deti, za vlasť, za lásku, za hrdosť a tradície, za Slovensko... proste za nás, Slovákov a všetkých Slovanov. V hrudi nám bije slovanské srdce a žilách koluje slovanská krv. Buďme hrdí na zem, po ktorej kráčame, na našu rodnú hrudu, na zem našich predkov, na naše milujúce slovanské srdce,“ vyzýva Marček.

„Láska je jediným skutočným zmyslom života. Je toľko prejavov lásky ...A láska k vlasti je jedna z nich,“ prízvukuje bývalý zápasník. „Milujte svoju krajinu, zem našich predkov, buďme všetci hrdí a milujúci a tento dar predávajme ďalej ďalším generáciám. Veďme naše deti k láske a k múdrosti. Sme Slovania a vždy budeme Slovania,“ zdôrazňuje bývalý poslanec.
Príďte všetci 1. mája!

Na záver formuluje jasný odkaz a výzvu. „Príďte všetci 1. mája o 13 hodine na Nám. Slobody! V tento deň sme vždy oslavovali Sviatok práce a teraz by sme mali zabojovať o svoju slobodu, o slobodu slova a prejavu, o tradičnú rodinu o svoju históriu, kultúru a tradície! Príďte prosím v čo najväčšom počte. Za naše slobodné Slovensko,“ vyzýva občanov Peter Marček.

Slováci nikdy nepozdvihnú zbraň proti Rusom! Nikdy! Tvrdí Ľuboš Blaha (VIDEO)
Nálady proti Ruskej federácii vystupňovali aj pre zistenia českej strany ohľadom výbuchu v muničnom sklade a následnom vyhostení 18-tich ruských „diplomatov“. Naše kroky proti Rusku však stále odmieta podpredseda Smeru-SD Ľuboš... Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik