Slováci nikdy nepozdvihnú zbraň proti Rusom! Nikdy! Tvrdí Ľuboš Blaha (VIDEO)
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nálady proti Ruskej federácii vystupňovali aj pre zistenia českej strany ohľadom výbuchu v muničnom sklade a následnom vyhostení 18-tich ruských „diplomatov“. Naše kroky proti Rusku však stále odmieta podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.


Ľuboš Blaha je veľkým zástancom Ruska a všetkého ruského. Preto nečudo, že sa nášho kedysi veľkého brata zastáva aj tentokrát. Svoje názory a situáciu, ktorá sa v posledných dňoch a týždňoch vyvinula okolo Ruska zhodnotil nielen počas televíznej relácie v RTVS O 5 minút dvanásť. Ale aj v statuse na sociálnej sieti.
Hádky Matoviča, Baťovej a Čaputovej nemajú úroveň

Podpredseda Smeru-SD v televízii uviedol, že my s Ruskom potrebujeme mať dobré vzťahy a najmä potrebujeme mier. „Rusko nie je náš nepriateľ a starý 7-ročný prípad muničného skladu v Česku považujem za západnú spravodajskú hru. Za zámienku pre vojnovú agresiu NATO. To isté urobili Američania v roku 2003 v Iraku,“ píše na sociálnej sieti Blaha. V televízii túto situáciu ešte okomentoval: „Americký minister sa postavil a povedal, že sa našli zbrane hromadného ničenia. A potom nielenže spustošili krajinu, ale prišli na to, že sa vlastne žiadne nenašli.“ Podľa Blahu my odmietame rusofóbiu a vždy budeme. „V NATO nech si zapíšu za uši, že Slováci nikdy nepozdvihnú zbraň proti Rusom. Nikdy,“ konštatuje jasne.



Ľuboša Blahu hnevá aj to, že sme sa už 6 týždňov mohli na Slovensku očkovať Sputnikom, ale kvôli Matovičovej vláde rveme vakcíny do hlodavcov a neočkujeme ľudí. „Výroky riaditeľky ŠÚKL Baťovej sú nehorázne, nevedecké a rusofóbne, za čo by mala niesť zodpovednosť. Hádky Matoviča, Baťovej a Čaputovej nemajú úroveň - je to ako z komédie Slunce, seno, jahody. Takto štát nemôže fungovať,“ pridáva vo svojom statuse na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Vojská NATO sa rútia k Rusku a zrazu sa rieši výbuch spred siedmich rokov v ČR
Česko dnes žije vyhostením 18 ruských diplomatov. Spája ich s výbuchom v muničných skladoch na Morave. Brániť Rusov sa v statuse na sociálnej sieti rozhodol aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik ml

Pre nás je kľúčová sociálna a ekonomická pomoc pre ľudí

Smeráci podľa Blahu odmietajú jednostrannú propagandu o očkovaní, chcú hovoriť aj o rizikách AstraZenecy, o vedľajších účinkoch vakcín, ako aj o experimentálnej liečbe Covidu, vrátane Iverkmektínu. „Žiadame zrušiť povinné testovanie, ktoré je nielenže zbytočné, ale navyše kvôli nemu na Slovensku zomrel rekordný počet ľudí a vyhodili sme trištvrte miliardy. Je absurdné, že potrebujete test do zoologickej záhrady, aj keď ste vonku na čerstvom vzduchu, ale nepotrebujete ho do kostola, hoci ste vnútri. Zrušme testy všade!“ žiada na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)


„Pre nás, ako ľavicovú stranu, je kľúčová sociálna a ekonomická pomoc pre ľudí, ktorých zavreli do domáceho väzenia ako malé deti, vypli demokraciu a „tatko Matovič“ nám ešte aj hrozí ďalším zaracha. Za Matoviča nesie zodpovednosť aj strana SaS a prezidentka Čaputová, tak nech si ho dnes všetci neprehadzujú ako hnilé jablko a nech sa ho konečne zbavia,“ končí Ľuboš Blaha svoj „krátky“ status, ktorý je akýmsi „výcucom“ z jeho videa zostrihaného z televíznej besedy.

Blaha: Vláda aj prezidentka, začnite sa zaoberať problémami Slovákov, nie Američanov
Ruská neregistrovaná vakcína Sputnik je skutočne ak zbraň. Nie však geopolitickou, ako sa to snaží niekto nahovoriť, ale takou, ktorou voči sebe pália zástancovia Ruska proti jeho odporcom. Medzi tých prvých patrí aj večný kritik všetkého... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik