Vulgarizmami sa na zasadnutí zastupiteľstva nešetrilo: „Páľ do p***, Klaudia!“
16 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Zasadnutie mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach sa stalo fiaskom, ktoré sa neobišlo bez vulgarizmov, informuje Plus jeden deň.

18. zasadnutie, ktorého hlavnou aktérkou bola poslankyňa Klaudia Ivanovičová, prebiehalo spočiatku v celkom tradičnom duchu. Keď sa však začali preberať schválené minimálne ceny za umiestňovanie bilbordov, debata sa zvrtla.

To, že zasadnutie prebiehalo online, si zrejme neuvedomil jeden z poslancov. Ten nepoužil veľmi vhodný výber slov. „Páľ do p***, Klaudia,“ vykríkol s dojmom, že sa to k poslankyni nedostane. Žiaľ, opak bol pravdou. Reakcia kolegov vrátane primátora Dušana Husára v podobe neudržateľného smiechu na seba nenechala dlho čakať.

Podobné prejavy na rokovaniach miestnych a mestských zastupiteľstiev nie sú ničím výnimočné. Internetom kolujú mnohé videá, ktoré sa v priebehu rokov stali doslova legendárnymi.

Kniha pre deti od štyroch rokov šokovala rodičov. „Andrejka si hladí pipinku. Robí to rada...“
Súčasná moderná doba poskytuje deťom rozličné možnosti ako „spoznávať“ život. Lenže kniha Čo to tam mám, ktorú ponúkajú u našich západných susedov deťom od štyroch rokov, šokovala nejedného rodiča. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik