Vláda ide pomáhať ľuďom psychoporadenstvom. "Zaplaťte radšej ich účty!" odkazuje Taraba
15 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

Mnohí odborníci varovali pred následkami protipandemických opatrení. Tvrdili, že budú omnoho väčšie, ako škody, ktoré napácha vírus. Ich prognózy sa, žiaľ, naplnili a dnes Slováci zažívajú pandémiu psychických problémov. A čo robí vláda? Nie, nesnaží sa vyriešiť pôvod problémov – teda finančnú situáciu týchto ľudí.


Tomáš Taraba sa na sociálne sieti vyjadril k narastajúcemu počtu psychických problémov u ľudí. Zatiaľ čo štát sa teraz spamätal a chce týmto ľuďom po vyše roku pomáhať psychologickým poradenstvom, poslanec NRSR si pomoc predstavuje inak.

„Keďže koronaopatrenia štát preniesol primárne na malých podnikateľov a podnikateľov pôsobiacich v službách, vznikla na Slovensku skupina ľudí s vážnymi finančnými problémami, ktoré majú veľký dopad aj na ich duševné zdravie. Včera vláda rozhodla, že im ide pomôcť posilnením psychologického poradenstva. Myslím si, že stačí ak vláda zaplatí za týchto ľudí účty, ktoré im vznikli jej rozhodnutiami a psychologické poradenstvo si nechajú pre svojich ministrov,“ napísal Tomáš Taraba.

Taraba: Tento týždeň oznámime spojenie mnohých pronárodných politikov do jedného subjektu
Tomáš Taraba sľubuje spájanie, ktorého výsledkom bude kompetentný a národný subjekt, ktorý nebude v žiadnej politickej izolácii. Detaily by sa verejnosť mala dozvedieť v nadchádzajúcom týždni. Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Petra Demková