Harabin: "Nie som v pátraní polície." Poskytol aj dôkaz...
14 | 04 | 2021 I Michal Filek

Štefan Harabin reagoval prostredníctvom statusu na facebooku stanovisko k tomu, že ho údajne hľadá polícia kvôli nepreberaniu si zásielok. "Verejne vyhlasujem, že nie som v pátraní polície ako sa to snažia podvodne a lživo podsúvať občanom Slovenska policajný prezident Kovařik a "policajtút" Jakub Podmajerský," napísal. 



Dnes v čase približne od 11:00 do 12: 30 hod, na požiadanie redaktorov Linharta z TA3 a Medzihradského z Markízy, poskytoval Harabin k tejto otázke rozhovory na Mraziarenskej č. 6 v Bratislave-Ružinov, asi 200 metrov od vchodu do môjho domu.




"Redaktor Medzihradský nechcel veriť, že nie som v pátraní, hoci cez moju 90 minútovú prítomnosť na ulici v ich blízkosti, by policajti ma jednoducho už museli vypátrať aj keby nechceli," píše sudca a bývalý minister.



Dodáva: "Ako „neveriacemu Tomášovi“ som ponúkol ešte jeden dôkaz, ktorý aj vykonal. Na môj podnet zavolal mobilom Políciu cez č. 158. Ozval sa mu dozorný, ktorého sa pýtal, či je Harabin v pátraní. Dozorný odpovedal, že nevie o tom, ale keď je, tak na miesto našej lokalizácie pošle políciu do 5 minút. Čakali sme tam najmenej 15 minút a polícia neprišla. Až potom mi Medzihradský uveril, že nie som v pátraní a odišiel spoločne s kameramanom."


Polícia pátra po Harabinovi, lebo nepreberal zásielky. Nenosí rúško, nepustili ho na poštu...
Po bývalom šéfovi Najvyššieho súdu Štefanovi Harabinovi pátra polícia. Harabin pre TASR potvrdil, že o policajnom pátraní vie. Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | tasr