Drucker je zúfalý zo svojich preferencií. Obviňuje Matoviča z trestného činu sabotáže
13 | 04 | 2021 I Ivan Čeredejev
Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker je zúfalý zo svojich preferencií. Aj preto zrejme podal generálnej prokuratúre trestné oznámenie na Igora Matoviča. V súvislosti s návštevami Moskvy a Budapešti ho obviňuje zo sabotáže a zneužitia právomocí verejného činiteľa.

O podnete Druckera generálnej prokuratúre informuje TASR, podľa ktorej exminister považuje podozrenia voči Matovičovi za veľmi vážne.

Kým Druckerova milionárska vila na Čiernej Vode neďaleko Bratislavy siaha vysoko nad okolité rodinné domy, preferencie jeho strany Dobrá voľba sú mizerné. Zrejme aj preto dnes utekal na generálnu prokuratúru podať trestné oznámenie a prizval si k tomu médiá.

"Igor Matovič dlhodobo prekračuje všetky hranice politickej, diplomatickej, ale aj jeho kompetenčnej právomoci," vyhlásil podľa TASR Drucker. Matovič sa podľa neho rozhodol presadzovať obchodné záujmy iného štátu "útokmi na vlastné inštitúcie, útokmi proti ľuďom, našim vedcom a spôsobil aj to, že títo ľudia sú aj predmetom osobných vyhrážok".

Matovič v piatok (9. 4.) rokoval v Budapešti s ministrom zahraničných vecí Péterom Szijjártóom o pomoci Maďarska pri testovaní ruskej vakcíny Sputnik V dovezenej na Slovensko. Prijal ho aj predseda vlády Viktor Orbán. Vo štvrtok (8. 4.) bol v Rusku, keďže tamojšia strana vypovedala so Slovenskom zmluvu a požiadala o vrátenie 200 tisíc dávok vakcíny Sputnik.

Belousovová: Mali by si vytvoriť stranu pod názvom Strana priateľov dobrého kšeftu
Aktívna kritička zo sociálnych sietí Anna Belousovová si ani tentokrát neodpustila, aby sa zapojila do „debaty“ o Sputniku a ŠÚKL. Tentokrát si v statuse podala za celé priehrštie politikov. Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik