Matovičovi sa nedarí na čo siahne a zúri. Čaká nás ďalšia koaličná kríza?
09 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Expremiér Matovič sa vrátil na sociálne siete v plnej sile. A hneď na úvod nazval pravdepodobne koaličných partnerov idiotmi. Čaká nás ďalšia koaličná kríza? A bude opäť kvôli Sputniku?


„Sputnikom dnes už vo veľkom očkujú vo viac ako 50 krajinách sveta, len na Slovensku si s ním naďalej niekto hrá svoju špinavú hru,“ spustil Matovič.
Sputnik náš nešťastný

Podľa expremiéra "nestačila exemplárna poprava Mareka Krajčiho “za drzosť” kúpiť ruskú vakcínu a ísť to oznámiť na košické letisko. Zobrali si aj moju hlavu".

"Keď sme priviezli Sputnik V na košické letisko, navreli im z nenávisti oči krvou. Spustili svoju geopolitickú špinavú hru proti “hybridnej zbrani” Ruska ... a bolo im úplne jedno, či budú predčasné voľby a vráti sa mafia k moci," pokračuje Matovič v obviňovaní. Špeciálne nikoho nemenuje, ale netreba dlho premýšľať, že ide opäť o koaličných partnerov, píše ereport.sk.

ŠÚKL: Neboli sme upozornení, že by testovanie vakcín v SAV porušilo zmluvu
Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) tvrdí, že nebol nikým zodpovedným za dovoz vakcíny Sputnik V upozornený na to, že by malo testovanie v Slovenskej akadémii vied (SAV) údajne porušovať utajenú zmluvu s ruským výrobcom. Hovorkyňa ŠÚKL... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Gratulujem idioti!

"Dnes však svoje dielo dokonali - svojimi bludmi, ktoré cez Denník N pustili do celého sveta, primäli Rusov povedať dosť - a tí nás požiadali o vrátenie Sputnika a ukončenie zmluvy. GRATULUJEM IDIOTI!" A znovu vidíme, že expremiér sa nevzdal svojho korenistého slovníka.

"Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské," rozohnil sa novopečený minister financií v závere svojho statusu.

Dnes už vieme, ako dopadol Matovičov včerajší výlet do Moskvy. Slovensko musí vrátiť vakcínu a s najväčšou pravdepodobnosťou zaplatíme pokutu.

Profesionál Dmitriev musel s Matovičom zamiesť za pár minút, tvrdí Bošňák
Včera si bol náš minister financií v Moskve poklebetiť s Kirillom Dmitrievom o osude vakcíny Sputnik V, ktorá je na Slovensku. Presne s tým, s ktorým pred časom celý kontrakt na 2 milióny vakcín dohodol. Nielen, že vyjednal pokutu ale urobil aj... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Diana Zaťková

Uzmierenie naoko

Práve ruská vakcína bola dôvodom nedávnej koaličnej krízy. A včera jej rýchly nákup nie príliš lichotivo okomentoval aj vicepremiér a minister hospodárstva Richard Sulík. „Práca chvatná, málo platná. Presne takto to dopadne, keď sa robia veci zbrklo, z včera do rána,“ nechal sa počuť šéf SaS.

Hoci to ešte pred pár dňami vyzeralo na veľké uzmierenie v koalícii, zrejme išlo len o zdanie.

Toto peklo musí skončiť. Pán Matovič, idioti sú tí, ktorí to spôsobili, odkazuje mu Danko (VIDEO)
Expremiér Igor Matovič sa včera pokúšal v Rusku zachrániť situáciu, ktorá vznikla okolo ich vakcíny Sputnik. Žiaľ, vrátil sa so správou, že ho Rusi chcú vrátiť. Toto nasrdilo aj Andreja Danka, ktorý svoje sklamanie neskrýval ani na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik