Jozef Varga: "Občania, boli ste pred očkovaním poučení, čo je to experimentálna technológia mRNA?"
06 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Svet bojuje proti pandémii COVID-19 najmä vakcináciou. Jozef Varga sa v statuse na sociálnej sieti pýta, či boli občania pred podaním vakcíny technológiou mRNA o nej komplexne informovaní.


Momentálne sa aj na Slovensku očkuje vakcínami novej generácie, ktoré sú vyrobené technológiou mRNA a ľudia majú oprávnene obavy z neznámeho. Nie všetky informácie prezentované na internete sú vedecky podložené, a preto sa vo svojom statuse Jozef Varga legitímne pýta, či sú naši ľudia pred očkovaním dostatočne informovaní a či podpísali informovaný súhlas s podaním takej vakcíny.

„Verejne sa pýtam politikov SR, všetkých TV redaktorov oficiálnych médií, všetkých odborníkov, lekárov a očkujúceho personálu verejných zdravotníctiev sveta očkujúcich proti SARS.CoV-2 očkujúcich s vakcínami technológiou mRNA, ktorí očkovaným občanom nechali podpísať ich informovaný súhlas, či boli vopred občania pred očkovaním komplexne poučení, čo je to experimentálna technológia mRNA u týchto vakcín alebo podpisovali občania informovaný súhlas bez poučenia??“ Jozef Varga pod svoj status pripíja aj Norimberský kódex, ktorý o danej problematike hovorí oveľa viac.



Norimberský kódex je súbor zásad medicínskej etiky pre experimenty na ľuďoch, ktorý vznikol ako dôsledok súdu s vojnovými zločincami na norimberskom súde po skončení druhej svetovej vojny.

Explózia vedľajších účinkov očkovania. Čísla, ktoré tlač často ignoruje (Gregor Amelung)
Komentár Gregora Amelunga (The Epoch Times) Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Ingrid Vrabcová