Matovič opäť perlí. Na Veľkú noc prirovnal cirkev k pandémii
05 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Expremiér a súčasný minister financií Igor Matovič predsa len nesklamal. Vrátil sa na sociálne siete a znova sa snaží byť originálny. A opäť mu to nevychádza a opäť mu málokto rozumie.


Nebol by to Matovič, keby sa svojsky nevyjadril k takému veľkému sviatku ako je Veľká noc. Tentokrát však naozaj prestrelil. Ježiša prirovnal k roznášačovi vírusu a cirkev k pandémii.

"Porušil zákaz vychádzania, aby medzi ľuďmi rozšíril vírus nádeje, lásky a odpustenia. Pandémia trvá už dvetisíc rokov a má miliardy obetí. Nechajte sa nakaziť,)," svieti na Matovičovom facebooku od nedele. Každý však musí uznať, že v súčasnej dobe je toto prirovnanie viac ako cez čiaru.

A okrem toho, nie každý tomuto statusu na prvýkrát porozumel. A tak sa medzi expremiérovými fanúšikmi na stránke rozpútala debata o tom, kto z nich túto geniálnu myšlienku výstižnejšie odinterpretuje. No jeden z nich to vystihol presne: „Myslím, že to nebolo myslene zle ale vypálilo to divne. Neviem, čo by povedal pápež na to, keby mal analyzovať prirovnanie cirkvi k pandémii."

Martin Jakubec: Na Ukrajine bude vojna. Postihne aj Slovensko a zodpovednosť bude niesť táto vláda
Martin Jakubec sa na sociálnej sieti nedáva do roly zabávača. Jeho najnovší príspevok je na vážnu tému. Obáva sa, že sa zopakuje história, kedy naši spojenci, USA, zbombardovali Bratislavu. Tentokrát naši spojenci chystajú podľa neho vojnu na... Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Petra Demková