Už aj Nicholsonová nenosí rúško. Je ochotná radšej platiť pokutu?
02 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič

Už aj poslankyňa Európskeho parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová sa rozhodla, že nelogické pandemické opatrenia jednoducho rešpektovať nebude a je ochotná riskovať aj pokutu. Pochválila sa tým dokonca na sociálnej sieti Facebook.


"Behávam a bicyklujem dlho a pravidelne. Ale nie s rúškom," píše Nicholsonová. “V Belgicku to nie je povinné." Pri športovaní by sa podľa nej rúško nosiť nemalo, no na Slovensku sú aj tak povinné. Opatrenia sa ale aj tak snaží dodržiavať.

„Pred dvoma dňami som si v rúšku vybehla na hrádzu. Bolo dosť teplo, ale na to som pomerne zvyknutá. Tepy mi vystúpili na 168-170 pri tempe 5’45”. Vysoké.“ objasňuje Nicholsonová.

"Konzultovala som to s popredným slovenským kardiológom. Povedal mi, aby som rúško zahodila, že to škodí a nosiť rúško pri športovaní vonku považuje za nesprávne. Som pripravená rešpektovať opatrenia, ale tie musia mať svoje rácio a nesmú škodiť.“ uzatvára poslankyňa.



Absolútni papaláši Matovič s Klusom spolu na obede. A bez rúška! A čo ostatní Slováci?
Od 1. apríla je u nás pri moci „nová“ vláda. Igor Matovič je síce už „len“ ministrom financií, ale pri moci je. Radosť z toho neskrýval v statuse ani štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik