Slovenské političky, ktoré preferujú tepláky: Potrpia si aj na kúskoch za stovky eur! (FOTO)
01 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

V čase pandémie koronavírusu sú mnohí ľudia nútení pracovať z domu, čo sa odzrkadlilo aj na ich výbere oblečenia. Výnimkou nie sú ani slovenské političky, ktoré vymenili formálne kostýmy za pohodlné tepláky, píše Plus 7 dní. Aké preferuje Čaputová, Cigániková či Beňová?


Prezidentka Zuzana Čaputová si na značke teplákov nepotrpí. To sa však nedá povedať o europoslankyni Monike Beňovej, ktorá popri domácich a rodičovských starostiach obľubuje pohodlné tepláky a teplákové súpravy od slovenskej módnej značky Klementine, ktorých cena sa pohybuje vo výške 250 eur. „Toto je tepláková doba a nielen pre nás maminy. Užime si to,“ tvrdí Beňová na Instagrame.





 

Aj poslankyňa za SaS Jana Bittó Cigániková preferuje pohodlné oblečenie. Dokázala to i na svojom Instagrame, kde komunikuje s fanúšikmi skrz živé vysielanie. Počas neho mala na sebe žltú teplákovú súpravu neznámej značky.



Poslankyňa za Kollárovo hnutie Sme rodina Petra Krištúfková si na značke teplákov, na rozdiel od prezidentky Čaputovej, potrpí. Tá obľubuje luxusnú značku Palm Angels, ktorej sa cena za tepláky pohybuje vo výške 400 eur. Mikinu s macíkom na hrudi nájdete napríklad v hodnote 650 eur.



Ani Vladimíra Marcinková (Za ľudí) sa nemá problém predviesť v pohodlných teplákoch či teplákovej súprave. Napokon, táto žltá majú hodnotu 250 eur. Ide o ekologický materiál.



Rozvod s Flašíkom jej zrejme prospel! Beňová po ňom prerobila dom na rozprávkovú vilu
Vystrčiť päty z domu, v tomto prípade rozprávkovej vily, pre ňu nie je žiadny problém. Europoslankyňa Monika Beňová má totiž v esteticky zariadenej domácnosti takmer všetko, čo potrebuje. A to je v dnešnej dobe plnej lockdownov a zákazov... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka