AKTUALITA: Policajti uzavreli okolie Ministerstva vnútra v Bratislave. Dôvod nie je známy (AKTUALIZOVANÉ)
01 | 04 | 2021 I Petra Demková/tasr

„V okolí budovy rezortu vnútra je množstvo policajtov, priľahlé ulice uzavreli,“ informuje portál Aktuality. Doprava je odklonená. Dôvod akcie zatiaľ nie je známy.


„V okolí sídla ministerstva vnútra v Bratislave na Pribinovej ulici je množstvo policajtov. Pred budovou na ceste sú policajné pásky a uzavretá doprava. Policajti odkláňajú dopravu už od križovatky pod Mostom SNP až po križovatku v blízkosti Mlynských nív,“ informuje portál Aktuality.sk.

Aj okolitá oblasť bratislavského nábrežia je pre dopravu uzatvorená.

Na Ministerstve vnútra (MV) SR zasahovala polícia, dôvodom bol nájdený podozrivý balík. TASR o tom informovala Michaela Paulenová z tlačového odboru rezortu vnútra.
"Išlo o nájdený podozrivý balík, preverovali to kolegovia z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," spresnila Paulenová.

Pre preverovanie situácie polícia uzavrela cestu v okolí budovy ministerstva na Pribinovej ulici v Bratislave a odkláňala dopravu od križovatky pod Mostom SNP až po križovatku v blízkosti Mlynských nív.

Mikulec chce mať prehľad o zostatkoch na účtoch občanov! Droba so stranou SaS protestujú
„Fakt si ideme ukrajovať slobodu salámovou metódou?“ pýta sa Juraj Droba zo SaS. Reaguje na dnešné novinky. Minister vnútra, Roman Mikulec chce vytvoriť centrálny register účtov. V ňom majú byť údaje o zostatkoch na bankových účtoch ľudí a firiem.... Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Petra Demková