Odhalené! Čo museli tvorcovia Silnej zostavy nasľubovať Cibulkovej, aby sa nechala zlynčovať?
31 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Šokujúce pozadie epizódy s Dominikou Cibulkovou v diskusnej relácii RTVS odhalené! Tvorcovia Silnej zostavy museli zachrániť nízku sledovanosť, preto bývalej tenistke nasľubovali ťažko splniteľne, ba až nesplniteľné, píše Plus 7 dní.


Tvorcovia mali nôž na krku! Premiéra novej moderátorky relácie Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej nedopadla podľa ich predstáv. Z priemernej sledovanosti približne 200-tisíc divákov sa Ostrihoňovej premiéra dočkala len polovice sledovanosti. Tvorcom tak bolo jasné, že v druhom dieli je potrebné zaujať niečim kontroverznejším.

Kontroverzia nastala, keď si do diskusie na tému "Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme. Stráca vláda zdravý rozum?" zavolali bývalú tenistku Dominiku Cibulkovú. Tá v súvislosti s pandémiou koronavírusu spôsobila nejeden škandál. Ako jej dobre známu oponentku si pozvali aj komičku Simonu Salátovú. Prečo však Cibulková po jej prešľapoch prikývla na pozvanie dramaturgie? A nechala sa tak dobrovoľne zlynčovať?

Urobila tak za určitých podmienok. „Do relácie ju volali z televízie so slovami, že si nezaslúži diskusiu, ktorá okolo nej prebieha. Veď nič zlé podľa nich nerobí. Chceli od nej, aby sa podelila iba o svoje skúseností s cestovaním cez pandémiu,“ uviedol zdroj z okolia Cibulkovej pre Plus 7 dní.

Po jednej šichte v prvej línii už dovolenkuje: Aké bude mať Cibulková výhody po návrate na Slovensko?
Dominika Cibulková sa pred necelými dvoma mesiacmi postarala o celonárodný škandál, keď sa spolu s manželom Michlom Navarom prednostne zaočkovala, čím vzala miesto niektorému zo zdravotníkov, a tak sa sa v nátlaku verejnosti rozhodla, že si svoj... Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Sľúbili nesplniteľné

Bývalá tenistka spočiatku s pozvaním súhlasila, po dvoch dňoch však svoju účasť zrušila. Vďaka Salátovej, ktorá to už nemohla vydržať a svoj negatívny postoj k dovolenkovaniu tenistky vyjadrila na sociálnych sieťach. Dramaturgia však jej účasť v epizóde musela zachrániť kvôli klesajúcej sledovanosti, a tak sa rozhodla, že jej sľúbi nesplniteľné.

„Asi desaťkrát jej volali, ospravedlňovali sa jej, prosili ju, aby predsa len prišla. Lebo oni nechcú, aby sa ľudia takto verejne očierňovali. A už vôbec nie nepravdivými informáciami. Podľa nich to Simona nekorektne prestrelila. Takže Dominika konečne môže sama povedať svoj názor, ako to všetko je.

Dodali, že Simona sa jej ospravedlní, lebo to bolo za čiarou a šírila o nej nepravdu. Dominika si povedala, že ak sa jej tam ospravedlní a relácia bude mať hlavu a pätu, tak v poriadku. Od dramaturgie potom dostala scenár s otázkami, ktoré mali zaznieť. Mali sa týkať iba cestovania či zbytočného hejtovania na sociálnych sieťach. Doslova jej povedali, že chcú ukázať ľuďom, že ženy vedia kultivovane diskutovať, aj keď majú iný názor,“ uviedol zdroj pre vyššie spomenutý portál.

Cibulková si tak jednoducho myslela, že sa Salátová v živom prenose ospravedlní tak, ako to sľúbila dramaturgia. Stal sa však presný opak. Zrejme preto po skončení epizódy Cibulková nazvala reláciu "lacnou krčmou".

Komička sa pustila do Cibulkovej za jej dovolenkovanie: Tá nazvala reláciu RTVS krčmou!
Nielen uprednostnené očkovanie Dominiky Cibulkovej, ale aj dovolenky počas pandémie štvú Slovákov, ktorí sa kvôli vládnym nariadeniam obávajú cestovať z okresu do okresu. Možno aj to bol dôvod, prečo si ju moderátorka Veronika Ostrihoňová zavolala... Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Nešetrila ju...

Pred zapnutím kamier bola obskakovaná najmä VIP hosť Cibulková, ktorá nemala ani len poňatia o tom, aký scenár bol doručený Salátovej. „Autorky boli extrémne milé, upokojovali ju, že sa bude cítiť ako pri rozhovore v kaviarni,“ upresnil zdroj. Keď sa však kamery zapli, atmosféra sa dala krájať vo vzduchu.

„Vnímam to z tvojej strany ako nedostatočnú spolupatričnosť. Vieš, mne sa zdá absurdné, že sa o tom rozprávame na pozadí toho, že ľudia, ktorí celý život makali a odvádzali dane na Slovensku, zomierajú osamelí v nemocniciach. Prepáč, ja nechápem, ako je možné postovať fotky prírody z Maldív. Ako sa pri tom cítiš?“ Neštrila bývalú tenistku Salátová. „Keď tu bude hladomor, dúfam, že nám budeš fotiť večere. Naozaj nechcem byť drzá, ale stretávam priateľov, ktorí majú starých rodičov v strašných situá­ciách. A táto obhajoba sa mi nezdá dostatočná,“ dodala.

Odpoveď Cibulkovej, ktorá si je istá tým, že nič zlé nespravila, však atmosféru neodľahčila. Do ohňa nalial olej aj ďalší hosť relácie, epidemiologička Alexandra Bražinová. Podľa ktorej pohľad na lietanie ovplyvnili nové mutácie koronavírusu. „Ďalší aspekt je solidarita, keď sme v krízovej situácii. Tu sú zdravotníci, ktorí si nemôžu vziať dovolenku, lebo je núdzový stav, a musia sa starať o ľudí, ktorí sú v ťažkom stave,“ odborníčka dala Cibulkovej o dôvod viac, aby ľutovala prijatia do relácie. „Teraz je veľmi sklamaná, cíti sa oklamaná, má pocit, že tu sa už nedá veriť absolútne nikomu. Išla tam v dobrej viere,“ uzavrel zdroj z Diminikinho okolia.

Mórová skočila do vlasov Dare Rolins, Verešovej i Cibulkovej: Takto rozčúlenú ste ju ešte nevideli!
Jej konanie jej naozaj úctyhodné! Počas krízovej situácie sa herečka Diana Mórová rozhodla vypomáhať v nemocnici. Keď však vidí, ako lekári bojujú s koronavírusom v preplnených nemocniciach, nezodpovedné správanie celebritiek ju dokáže vytočiť do... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Timotej Dudka