Šokujúci príbeh zúfalého muža, ktorý v nemocnici bojuje s lekármi o život svojej matky (VIDEO)
30 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Spory o účinnosti Ivermectinu pri liečbe CIVID-19 v jeho počiatkoch stále neutíchajú. Svedectvá ľudí, čo s ním mali len tie najlepšie skúsenosti, ale ani tých, ktorým síce pomohol, no po jeho užití mali isté problémy, však takmer žiadne z mainstreamových médií nezverejňujú.


Hlavný denník už priniesol niekoľko reportáží o ľuďoch, ktorým Ivermectin pomohol. Veľmi dobré skúsenosti s ním má aj starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík. Za pomoci obecnej lekárky ním vyliečil už viac ako tridsať ľudí. Napriek veľmi dobrým osobným skúsenostiam aj mnohých lekárov ho Európska lieková agentúra (EMA) na liečbu COVID-19 neodporúča, pretože nemá overené účinky.

Šokujúce video (TU), napriek tomu, že je dlhé, sa skutočne oplatí pozrieť a vypočuť až do konca.
Ivermectin odmietali zdravotníci dať žene, ktorá už zomierala, a syn ju chcel zachrániť

A to aj napriek tomu, že sa už 40 rokov používa na celom svete a jeho objaviteľ dostal Nobelovu cenu. Na sociálnej sieti pod profilom Miroslava Ka je zverejnené obsiahle video, ktoré bolo nahrané na I. Internej klinike Fakultnej nemocnice Plzeň. Dokument zverejnil ho Svobodný vysílač -studio Plzeň.

Hneď na začiatku je vidieť ako sa zúfalý muž dožaduje, aby zdravotníci podali jeho zomierajúcej matke Ivermectin alebo aspoň Isoprinosin. Žiaľ, nepochodil ani s jedným napriek. A to aj napriek tomu, že česká vláda povolila používať Ivermectin. Rovnako tak nepochodil u prednostu kliniky Martina Matějoviča, ktorý ho presviedčal, prečo jeho zomierajúcej matke Ivermectin alebo Isoprinosin nedali na začiatku nástupu choroby.

Zúfalý muž sa snaží presvedčiť lekára, aby jeho zomierajúcej matke dal niektorý z dvoch  spomínaných liekov. No nepochodil, pretože v nemocnici ich jednoducho nemali. Núkal im teda Ivermectin, ktorý doniesol on aj s dávkovaním, ale lekár napriek tomu nechcel.

„A čo keď vaša matka zomrie?“ pýtal sa muža lekár. „To je úplne jedno, pretože ona už aj tak zomiera, ale ja jej chcem ešte pomôcť. Čo ak ten liek zaberie?“ odpovedá zúfalý muž. Aj ďalšie slová ošetrujúceho lekára sú doslova šokujúce. Presvedčilo ho až slová pacientky, ktorá ležala s umierajúcou ženou na izbe. „Tak keď to chce, tak prečo jej to nepodáte?“

Lekárka Janeková radí: Ivermectin si od svojho doktora žiadajte na začiatku nástupu Covidu
Na Slovensku je síce momentálne témou číslo jeden vakcína Sputnik, ale nemenej horúcou témou je liek Ivermectin. Okolo jeho dovozu aj používania je totiž stále veľa otáznikov. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik