Novinár Dobšinský sa pustil do Pročka: Kde berieš tú nebotyčnú drzosť takto moralizovať, to netuším?!
30 | 03 | 2021 I Petra Demková

Jozef Pročko sa na Facebooku pustil do novinárov a médií. Stále opakuje mantru o návrate mafie. To sa nepáčilo Braňovi Došinskému. Pripomenul Pročkovi jeho minulosť. Vysmial sa z jeho moralizovania, hlavne v súvislosti s jeho priateľstvom s dnes už odsúdeným Pavlom Ruskom. A pridal sa aj známy hudobník.  



Čo sa Pročko dozvedel z médií

Bývalému moderátorovi RTVS Braňovi Dobšinskému sa nepáčil príspevok Joža Pročka. Bývalý zabávač 22. marca bránil Igora Matoviča na Facebooku. Kopol si pri tom do médií. Napísal:

"-Z médií som sa dozvedel, že Matovič rozhádal celé Slovensko.

-Z médií som sa dozvedel, že Matovič každého uráža.

-Z médií som sa dozvedel, že Matovič nezvláda pandemickú situáciu.

-Z médií sa nedozviem, že Matovič je nevydierateľný a to oligarchom čo tu 30 rokov ovládali politikov veľmi vadí.

-Z médií sa nedozviem, že Matovič robí stále protikorupčnú politiku a máme skvelé výsledky, že sa na Slovensku konečne prestalo kradnúť na vysokých miestach.

-Z médií sa nedozviem, že celá Európa je na tom tak ako Slovensko a covid zabíja a robia sa prísnejšie opatrenia ako u nás.

Médiá na Slovensku vlastnia ľudia, ktorí mali a majú záujem na tom aby sa Fico a Pelle vrátili.

Preto tie mienkotvorené médiá robia to čo robia ...

Igor Matovič má jednu chybu. Nestal sa premiérom akým boli Mečiar , Fico a Pellegrini.

Hejteri všetkých krajín spojte sa.“ Napísal bývalý zabávač.

Pročko blúzni: Matovič je človek plný empatie, cti, morálky, je štátnik a veľký bojovník proti korupcii
„Sú len tri dôvody, prečo mu ľudia ako vy držia chrbát za každých okolností. Alebo ste odkázaní na peniaze z poslaneckého platu, alebo ste celoživotní riťolezi a máte to jednoducho v krvi. Alebo posledná možnosť, ušli ste z rovnakého ústavu ako váš... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Petra Demková

A čo mu odpísal Dobšinský

Pod jeho príspevkom sa objavil tento komentár Dobšinského: "Teším sa, Jozef, ako mi to do očí povieš, že ja chcem návrat mafie. Keď v časoch, keď som bol v TWISTe voči Mečiarovi, o nejakom Matovičovi nebolo ani vidu ani slychu. Kde berieš tú nebotyčnú drzosť takto moralizovať, ozaj netuším. A s Palom Ruskom za chrbtom, všakáno. Ja ešte mám pamäť, ty ju máš tiež, keď takto moralizuješ?“ opýtal sa novinár Pročka.
Pročko a nedal a vzdal hold Ruskovi

Zaujímavé je, že do diskusie sa pripojil aj hudobník Roman Féder, ktorý chytil stranu moderátorovi a napísal Dobšinskému na margo Pročka toto: „To si nepamätá, vtedy moderoval Ruskovi mítingy.“ Hudobník pripojil aj vysmiateho smajlíka.

Jožo Pročko sa však nedal zahanbiť a odpísal obom. „Rusko je dobrá téma. Jemu vďačím aj za všetko vo svojom živote. A dovoľ mi moralizovať, písať svoj názor, ďakujem,“ dodal Pročko a tiež pridal smajlíkov.

Štubniak: Ak by poradcovia nestíhali, pripravím prezidentke argumenty prečo nevymenovať Matoviča!
Televízny sudca J. Štubniak reagoval na slová J. Bujňáka z Katedry ústavného práva. Ten pre Pravdu uviedol, že Z. Čaputová má právo vzniesť výhrady voči návrhom na obsadenie ministerstiev. „Výhrada by však mala byť podporená silnými argumentmi,"... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Petra Demková