Blaha: Nádejný minister zdravotníctva bol šéf v nemocnici, kde surovo zaobchádzali s gen. Lučanským!
30 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Pamätáte si na strašidelné správy o tom, že generála Lučanského v nemocnici surovo sotili z vozíka a museli mu ošetrovať hlavu? Viete, kto bol riaditeľom tejto nemocnice? Vladimír Lengvarský. Pamätáte sa na pochybnosti, prečo prevážali generála práve do tejto nemocnice? A ako potom nechceli zverejniť zdravotný záznam o zraneniach Milana Lučanského? O tom, ako mal vpáčené oko a zlomeninu nadočnicového oblúka?" Citát Ľuboš Blaha.


"Nový minister zdravotníctva má byť Vladimír Lengvarský. Riaditeľ Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku." Opakuje si aj v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Reprofoto FB (@Ľuboš Baha)

Rozzúrený Naď

"Uniknuté záznamy vtedy vyvrátili celú lacnú propagandu ministerky Kolíkovej o papučkách a prasknutej žilke. Viete, kto bol riaditeľom nemocnice, ktorá záznam tajila? Áno - opäť to isté meno. Vladimír Lengvarský."

"Pamätáte sa, ako minister obrany Jaroslav Naď zúril, keď tieto záznamy unikli? Na sieti dokonca ponúkol odmenu za vypátranie vinníka, úplne ako na Divokom Západe." Vracia nás v čase a v krátkej pamäti do novembra minulého roka Ľuboš Blaha.

Poslanec Blaha píše prezidentke, aby sa nedala oklamať "štátnickou" rošádou v partii štvorkoalície
"Je vašou morálnou povinnosťou zastaviť rozvrat, ktorý prináša táto vláda, či už je na jej čele Igor Matovič alebo jeho podriadený, pán Heger." Citát Ľuboš Blaha v otvorenom iste hlave štátu. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Zvláštne okolnosti

"Hovorí sa, že zdravotníkov vyšetrovali a zobrali im mobily. Len preto, že sa verejnosť dozvedela pravdu. Zodpovedný - riaditeľ nemocnice. Vladimír Lengvarský."

"Okolo smrti a zranení Milana Lučanského je priveľa otáznikov. A jedno meno v celom tom desivom príbehu vyskakuje až príliš často. Vladimír Legvarský. A zhodou okolností to má byť nový minister zdravotníctva. Tie náhody." Hľadá súvislosti poslanec Blaha.
Ďaľší "odmenený"

"Mimochodom, Lengvarský nie je jediný, kto bol odmenený za službu štátu v kauze Lučanský. Pamätáte si, kto poslal generála Lučanského do väzby a do odôvodnenia si vymyslel, že vlastní apartmán na Floride, kam vraj môže utiecť? Žiaden apartmán v USA pritom rodina Lučanských už dávno nevlastnila."

"Bol to špeciálny prokurátor Peter Kysel. Chlap, kvôli ktorému sa v minulosti dostal z väzby na slobodu sýkorovský mafián Jašter, poslal na samotku generála, ktorý mafiánov naháňal a chytal. Na Kyselovej väzbe bol generál neskôr zasamovraždený." Pripomína autor citovaného statusu.

"A potom z pána Kysela zhodou okolností urobili Lipšicovu dvojku na špeciálnej prokuratúre. Je zástupcom Daniela Lipšica. Sladká odmena? Za Lučanského?" Pýta sa Blaha.

Heger je tá istá mentálna liga ako Matovič – pankáči, čo práve skonzumovali pikslu toluénu, smeje sa Blaha
Dvojica Fico – Heger sa po niekoľkých dňoch opäť postavila zoči-voči v televíznej debate. A ani tentokrát si neodpustili niekoľko vzájomných atakov. Ich vystúpenie zhodnotil v statuse na sociálnej sieti podpredseda Ficovho Smeru-SD Ľuboš... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Nová ministerka Tódová?

"Lengvarský - minister zdravotníctva. Kysel - námestník špeciálneho prokurátora. Už len čakám, kedy vymenujú Moniku Tódovú, ktorá viedla proti generálovi tú najdrsnejšiu antikampaň, za ministerku kultúry."

"Nie, táto vláda nemohla padnúť. Boja sa, koľko špiny by to vyplavilo. Boja sa, že po nich vyjde najavo pravda. A že si ich dostihne spravodlivosť."

"Ešte potrebujú odmeniť svojich ľudí. Najvyššími štátnymi postami. Ale pravda ostane pravdou: Vladimír Lengvarský je ako nominácia na ministra zdravotníctva fackou pre celé Slovensko."
Neúcta voči Lučanskému

"Je prejavom vrcholnej neúcty voči zosnulému generálovi Lučanskému, že toto kontroverzné meno figuruje ako možný minister. Vrcholnej neúcty a arogancie. Pravdu nezabijú, tá nikdy nezomrie. A nikdy pred ňou neutečú - pravda zvíťazí." Končí svoj status na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

(Medzititulky red. HD.)

Slovensko nepotrebuje tento výkvet zozbieraný z ulíc a šenkov, ktorý zničili krajinu, perlí Blaha
Vláda Igora Matoviča sa rozpadá ako domček z kariet. Okrem vicepremiérky Veroniky Remišovej zo strany Za ľudí, vicepremiéra Štefana Holého z hnutia Sme rodina a jeho straníckeho kolegu Andreja Doležala v nej zostali už len nominanti vládnuceho... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik