Uhrík: "Spolu s Matovičom sa musia skončiť aj jeho nezmyselné nariadenia a zákazy"
29 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Duo Matovič-Mikas svojimi nezmyselnými nápadmi a zákazmi zruinovali celé Slovensko. Toto všetko sa musí skončiť spolu s Matovičom!" Citát Milan Uhrík.


Europoslanec Milan Uhrík predpokladá v statuse na sociálnej sieti, že spolu s demisiou Igora Matoviča musí prísť aj zrušenie nariadení jeho vlády.

Reprofoto FB (@Milan Uhrík)

Rekordná nedôvera

"Tejto vláde nedôveruje rekordné množstvo ľudí nielen kvôli osobe Matoviča, ale najmä kvôli deštrukcii, ktorú priniesla. Na nezákonnosť Matovičových a Mikasových opatrení upozorňovali právnou cestou viac ako pol roka aj súčasní členovia hnutia REPUBLIKA.  A máme pravdu! Mikasove zákazy sa nepozdávajú dokonca ani generálnemu prokurátorovi Žilinkovi, ktorý požiadal Ústavný súd o ich preskúmanie." Tvrdí Milan Uhrík.

Na rúškach ušitých doma sa zbohatnúť nedá. Nech už táto vláda šialencov padne!, hovorí Uhrík
Slováci musia od dnešného dňa nosiť respirátory v interiéroch aj exteriéroch. Rúška, ktoré doteraz slúžili na ochranu dýchacích ciest, tak povinne nahradia respirátory, na ktoré sa v statuse zameral europoslanec Milan Uhrík. Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Výzva Mikasovi

"Likvidačné obmedzenia a zákazy, ktoré zaviedlo duo Matovič-Mikas, považujeme za prehnané a kontraproduktívne. Preto sme dnes adresovali výzvu hygienikovi Mikasovi, aby okamžite uvoľnil zbytočné a nelogické obmedzenia a zrušil celoplošné testovania. Veď už aj malé deti vedia, že vôbec ničomu nepomáhajú a že ide len o kšeft."
Nechajte nás normálne žiť

"S príchodom jari nastal čas začať otvárať reštaurácie, obchody, školy, športoviská, atď. Nastal čas, aby sme sa aj na Slovensku opäť mohli opäť slobodne nadýchnuť. Po roku strašenia, počúvania výhovoriek a sľubov typu "vydržte už len 2 týždne" si všetci zaslúžime opäť žiť normálne." Apeluje zo sociálnej siete Milan Uhrík.

(Medzititulky red. HD.)

Uhádnite, koľko štátov EÚ tak šikanuje svojich občanov testovaním, ako SR! Zisťoval Europoslanec Uhrík
"Členské štáty sa 21. januára 2021 jednomyseľne dohodli na odporúčaní Rady, ktorým sa stanovuje spoločný rámec pre používanie rýchlych antigénových testov. Krajiny by mali zvážiť používanie rýchlych antigénových testov v epidemiologických... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík