Slotov syn: Matovič nám dokonca všetkým odpustil, veď idú sviatky, odpúšťa a zostáva vo vláde
29 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Mesiac, priatelia, jeden celý mesiac nás klauni v podobe hlavných predstaviteľov nášho slávneho koaličného štvorlístku naťahovali svojimi smiešnymi hádkami. Za ten mesiac umierali ľudia. Zistili sme, že táto vláda fatálne zlyhala pri nákupe vakcín, čo nás posunie na chvost EÚ v očkovaní a že nakúpila ďalšie nepresné antigénové testy za vyše 130 miliónov eur!" Citát Pavol Slota.


"Škoda, že médiá zaujímal jedine nákup Sputnika V a že na tejto téme postavili podmienku na odchod Matoviča z postu premiéra. Už len toto je farizejské a mimoriadne trápne, no to sme ešte nevedeli, čo príde potom." Píše Slota v statuse na sociálnej sieti.

"Ľudské aj odborné dno, osobné animozity, nezáujem o občanov," popisuje súčasnú koalíciu Pavol Slota
"Tak ako v minulosti prišiel Igor Matovič s návrhom na rozdeľovanie financií z fondu obnovy podľa preferencií získaných vo voľbách, dnes opäť ukázal ako chápe rovnováhu moci a riešenie kríz," píše Pavol Slota. Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Reprofoto FB (@Pavol Slota)

Politická prostitúcia

"Sulík, ktorý už dva týždne hovorí, že Matovič nesmie byť vo vláde, inak SASka odíde, nakoniec otočil a urobil zo seba týmto krokom politickú prostitútku (v iných štátoch by z neho bola politická mŕtvola)."
Matovič nám odpustil

"A podľa Matoviča nám všetkým je odpustené, lebo začínajú najväčšie kresťanské sviatky a on má v sebe toľko odpustenia, že teda ostane vo vláde - ako minister financií! (Je zbytočné polemizovať o tom, prečo nezobral iný rezort, keďže je to do očí bijúce.)"

Reprofoto ilustr. FB (@Pavol Slota)

Biznis je silné lepidlo

"Takže, priatelia, po prvýkrát v histórii máme ministra financií - premlčaného daňového podvodníka. V Albánsku a Rumunsku si teraz musia robiť poznámky, pretože toto je príliš aj na tamojšie bývalé pomery.
Ale ako sa vraví, biznis je silné lepidlo a tento raz sa jedná o 6 miliárd, ktoré však budú splácať ešte aj naše pravnúčatá..."

(Medzititulky red. HD.)

Pavol Slota: Zostáva len dúfať, že sa za nás pápež pomodlí
19 | 01 | 2021 | sefredaktor