Počas nakrúcania Tvoja tvár znie povedome došlo k nehode! Čo sa stalo?
28 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Dráma počas nakrúcania! Tesne po vystúpení jedného z účastníkov markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome - Františka Košarišťana, ktorého ľudia skôr poznajú podľa mena Fero Joke - sa stala nehoda, píše Nový Čas. 


Takmer ihneď po tom, ako Fero Joke dokončil svoje vystúpenie na neho padli kulisy. Tie však neboli vôbec ľahké a zo stoličky sa zdvihol nejeden prítomný. „Počas spievania bol obklopený stenami - platňami, aby to vyzeralo vierohodne ako v originálnom klipe. Všetko išlo hladko a nikto nečakal, čo sa stane po tom, čo Fero dokončí svoje vystúpenie,“ prezradil zdroj zo štábu. „V momente, keď zostal stáť na pódiu, prišli rekvizitári, aby ťažké steny odniesli. Rekvizitár si zrejme neuvedomil, že tam Fero ešte stojí a stena mu spadla na komikovu hlavu,“ uviedol zdroj pre Nový Čas.

Štáb mu v šoku ihneď utekal na pomoc. Aj samotný komik ostal šokovaný. „V prvom momente som nevedel, čo sa stalo. Stál som chrbtom, preto som ani len netušil, čo sa udeje,“ prezradil Fero. „Ale keď som si po prvotnom šoku uvedomil, že som v poriadku a nič mi nie je, na celej situácii som sa schuti zasmial. Rovnako aj všetci prítomní ľudia,“ dodal s úsmevom.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/27/prostitutky-nevernych-futbalistov-s-tymito-kraskami-podvadzali-manzelky-ronaldo-rooney-ci-beckham/