Brutálny masaker v obci Nová Bystrica: 12-ročná školáčka dobodala svoju matku
27 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Iba 12-ročná tínedžerka v Novej Bystrici mala podľa informácií Plus jeden deň, ktorý o veci informuje, dobodať svoju matku. 


Utorkový incident sa podľa svedkov odohral v ranných hodinách. Susedia údajne počuli krik o pomoc okolo pol šiestej ráno. Krátko na to dorazili aj záchranári a polícia.

Iba šiestačka na základnej škole dobodala svoju 45-ročnú matku. Mária mala na tele až deväť bodných a bodnorezných rán, pričom jedna z nich len tesne minula pečeň. Prevezená bola do Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci, kde absolvovala niekoľko hodinovú operáciu. Cestou však podľa informácií portálu MyKysuce stratila veľa krvi.

Čo incidentu predchádzalo či aký bol dôvod napadnutia zatiaľ nie je známe. „Ďalšie okolnosti prípadu, ako aj právna kvalifikáciu skutku sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informoval policajný hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Radko Moravčík.

Pri Nových Zámkoch sa dnes stala k tragická autonehoda. Zahynuli tri osoby (FOTO)
Nitrianska polícia na sociálnej sieti informovala, že pri Nových Zámkoch sa stala o tragická autonehoda. Zahynuli pri nej tri osoby. Tragédia sa odohrala 500 metrov od Nových Zámkov smerom k Nitre. Čítať ďalej
21 | 02 | 2021 | Timotej Dudka