Pri Nových Zámkoch sa dnes stala k tragická autonehoda. Zahynuli tri osoby (FOTO)
21 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Nitrianska polícia na sociálnej sieti informovala, že pri Nových Zámkoch sa stala o tragická autonehoda. Zahynuli pri nej tri osoby. Tragédia sa odohrala 500 metrov od Nových Zámkov smerom k Nitre. 


Nešťastnej autonehode podľahli traja z piatich pasažierov osobného automobilu. "37 ročný vodič osobného auta AUDI A6 combi z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty a narazil do stromu. Tento náraz bol smrteľný pre troch ľudí z osádky auta - dvoch mužov vo veku 32 a 35 rokov a jednu 24 ročnú ženu. Vodič a 22 ročná spolujazdkyňa boli so zraneniami prevezení do novozámockej nemocnice," uviedla nitrianska polícia na svojej facebookovej stránke.



Po nehode bol vodič schopný podrobiť sa dychovej skúške na alkohol. Jej výsledok bol negatívny. "Okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody a jej príčina sú predmetom vyšetrovania novozámockej polície. Vyšetrovateľ PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví," uzavrela polícia vo svojom príspevku.

Tragická nehoda na D1: Žena mala kričať o pomoc, horela v aute zaživa!
Hasiči z Prešova aktuálne zasahujú pri tragickej nehode na diaľnici D1 na zjazde do mesta v smere od Popradu. Dve osoby sú zranené, jedna neprežila. Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.